H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το απόλυτο πρωινό φόρεμα - Βρήκαμε πόσο κοστίζει

Είναι πραγματικά υπέροχο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το απόλυτο πρωινό φόρεμα - Βρήκαμε πόσο κοστίζει

H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το απόλυτο πρωινό φόρεμα και εμείς σας βρήκαμε πόσο κοστίζει. Είναι πραγματικά μια υπέροχη επιλογή τόσο για τις casual εμφανίσεις σας, όσο και για ένα πρωινό που δεν ξέρετε τι να βάλετε στο γραφείο.

Η παρουσιάστρια, είναι εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και σίγουρα γνωρίζει πως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας αφήνει άφωνους με τις άψογες επιλογές της.

Όπως για παράδειγμα είναι αυτό το φόρεμα που φόρεσε προχθές και μας άρεσε πάρα πολύ, καθώς αποτελεί μια πολύ ωραία λύση για τα πρωινά που θέλεις να πας κάπου πιο καλά, αλλά και για αυτά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις στην δουλειά. Μιας και μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη δείτε και πόσο κόστισε το τραπέζι της επετείου της με τον Ματέο

Η ίδια με τα χρόνια έχει αλλάξει τελείως το στυλ της και πλέον είναι πιο κομψή από ποτέ. Εμείς βρήκαμε πόσο κοστίζει το φόρεμα της και σου το δείχνουμε σε περίπτωση που το θέλεις και εσύ.

Το φόρεμα λοιπόν ανήκει στην εταιρεία Access και κοστίζει 159€. Σε περίπτωση που θέλεις να το αποκτήσεις και εσύ θα το βρεις εδώ.

Η Ελένη Μενεγάκη εκτός από το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα είχε εμφανιστεί και

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε βόλτα με παντελόνι και μπλούζα των 145 ευρώ και πήρε 10άρι με το προσιτό σύνολο που επέλεξε! Απέδειξε ότι το στιλ δεν χρειάζεται πολλά λεφτά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με πόσο σικάτα ντύθηκε...

Εξάλλου είναι πάνω από 20 χρόνια στην τηλεόραση και έχει δείξει αρκετές φορές ότι αγαπά και τα προσιτά κομμάτια, εκτός από εκείνα των Οίκων μόδας. Η ίδια, βρέθηκε στο θέατρο μαζί με την αρχισυντάκτριά της και όλοι την κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω.

Άλλωστε, εμείς πρώτοι σας αναφέραμε τον λόγο που πήγε εκεί και δεν είναι καθόλου αυτός που νομίζετε... για δείτε εδώ! Στα της μόδας, τώρα! Η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε σε casual chic τόνους και office γραμμές. Το παντελόνι της σε σκούρο μπλε έδεσε άψογα με το πουκάμισο σε γαλάζιο και η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν οι γόβες με χιαστί λουράκι.

Το σύνολό της ήταν American Vintage και το τοπάκι πάνω από το πουκάμισο έχει 110 €. Το παντελόνι δε, 135 €! Είναι κομμάτια διαχρονικά και τα δύο και αν τα αποκτήσεις, σίγουρα θα φέρουν πίσω την αξία τους.. Άσε που θα έχεις και κομμάτι από το look της Ελένης!

Ελένη μενεγάκη επίσημες εμφανίσεις

με παντελόνι και μπλούζα των 145 ευρώ - Το προσιτό σύνολο πήρε 10άρι