Είσαι τολμηρή; Τότε πρέπει να αντιγράψεις τον συνδυασμό της Ελένης Φουρέιρα

Με ugly sneakers και εκρηκτικό look

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είσαι τολμηρή; Τότε πρέπει να αντιγράψεις τον συνδυασμό της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο τη ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Δημιουργεί συνδυασμούς μόνο για τις άκρως τολμηρές και αν είσαι μια από αυτές, τότε πρέπει τον συγκεκριμένο που έκανε να τον αντιγράψεις.

Η τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και τα post της σαρώνουν σε likes. Το πιο πρόσφατο φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς είναι ένα από τα πιο alternative looks της.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράστηκε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό πιο stylish από κάθε άλλη φορά σε βόλτα της. Συνδύασε τα ugly μαύρα sneakers της με στιλ military look. Το παντελόνι της ήταν σε φαρδιά γραμμή, ψηλόμεσο και το συνδύασε με print top και σακάκι.

Και στα νύχια της είναι τολμηρή.Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το απόλυτο nail trend της σεζόν. Το μανικιούρ της θα το ζηλέψεις σίγουρα και εσύ μόλις το δεις, αφού είναι θηλυκό αλλά και άκρως αισθησιακό, με ένα πολύ φωτεινό και ωραίο χρώμα για να δοκιμάσεις

Πρέπει να αντιγράψεις και τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα αν είσαι τολμηρή - Είναι «σκουληκάκια»

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα χτένισμα μόνο για τολμηρές γνωστό και ως μαλλιά... «σκουληκάκια»! Μπορεί να το θυμάστε οι πιο παλιές, μιας και όλοι στα 90's το κάναμε μετά μανίας ακόμα και σε εξόδους για το σχολείο. Αν πάλι δεν το γνωρίζετε, ήρθε η ώρα να το μάθετε αφού κάνει ισχυρό comeback!

Η τραγουδίστρια, παρακολουθεί στενά της τάσεις της μόδας και έφερε από το εξωτερικό ένα hair look που λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν. Δε χρειάζεται πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να έχεις πολύ λεπτά χαρακτηριστικά ώστε να αναδείξεις στο έπακρο το εν λόγω trend.

Η Ελένη Φουρέιρα, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και τα σχόλια από κάτω πήραν κανονικά... φωτιά! Παρόμοιος σάλος βέβαια, είχε δημιουργηθεί και με ένα post της για το νέο μέλος στην οικογένεια, δες το εδώ αν το έχασες.

Ιδού η φωτογραφία με το χτένισμα «σκουληκάκια»