Ελένη Φουρέιρα: Μέσα από το δερμάτινο παντελόνι της φορούσε «δίχτυ» - «Σεισμός» με την εμφάνιση

Πάθαμε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Μέσα από το δερμάτινο παντελόνι της φορούσε «δίχτυ» - «Σεισμός» με την εμφάνιση

Η Ελένη Φουρέιρα για ακόμη μια φορά προκάλεσε «σεισμό» με την εμφάνιση της επί σκηνή. Δεν θεωρείται μάλιστα άδικα, μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz. Σε συναυλία φόρεσε δερμάτινο παντελόνι και από μέσα καλσόν «δίχτυ».

Η τραγουδίστρια η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Αμερική για την προώθηση της καριέρας της σε διεθνές επίπεδο, έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο απίστευτες εμφανίσεις πάνω στην σκηνή που τραγουδά με το κοινό από κάτω να παραληρεί.

Μια λοιπόν από αυτές είναι αυτή με το δερμάτινο παντελόνι με τα ανοίγματα στα πόδια της, το οποίο αποκάλυπτε το καλσόν δίχτυ που φορούσε από μέσα. Ωστόσο, δεν γίνεται να μείνει ασχολίαστο και το πάνω μέρος του look της, Ελένης Φουρέιρα. Για τοπ φόρεσε ένα μακριμάνικο μπλουζάκι, το οποίο άφησε να φαίνεται το σουτιέν.

Καλσόν δίχτυ επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια, το τόλμησε και αποθεώθηκε με το λουκ της στο Final Four του ΑΝΤ1! Η Ελένη Φουρέιρα, σαν γνήσια πρωτοπόρος της μόδας, έκανε πρώτη το νέο trend!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε σατέν φόρεμα και καλσόν από δίχτυ

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε και πάλι την ανατροπή μιας και έβαλε ένα υπέροχο μπλε σατέν φόρεμα. Την παράσταση "έκλεψε" το καλσόν από δίχτυ που φόρεσε! Μόλις την είδε ο αγαπημένος της, τρελάθηκε"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι σκέτη "φωτιά" ό,τι και να φορέσει! Δε θα μπορούσε ωστόσο να περάσει απαρατήρητη, η εμφάνιση που έκανε με το υπέροχο σατέν φόρεμα σε στιλ lingerie!

Το χρώμα της ταίριαζε υπέροχα, ενώ δε δίστασε να το συνδυάσει και με ένα διχτυωτό καλσόν! Για μία ακόμη φορά, η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις!