Το σετάκι της Φαίης Σκορδά έχει το ροζ του κουφέτου - Πάρ'το και κάνε χαμό

Το πιο τέλειο κοστούμι για το Πάσχα

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Το σετάκι της Φαίης Σκορδά έχει το ροζ του κουφέτου - Πάρ'το και κάνε χαμό

Πάθαμε έρωτα με το σετάκι της Φαίης Σκορδά, το οποίο και έχει το ροζ του κουφέτου! Πάρ'το και κάνε χαμό, μιας και είναι ό,τι πρέπει για το Πάσχα ή τις διακοπές σου τώρα την Άνοιξη. Εξάλλου το ροζ κουφετί είναι αναμφίβολα το χρώμα της σεζόν.

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε χτες στο Πρωινό με ένα φοβερό κοστούμι. Αποτελείται φυσικά από δύο κομμάτια και η ίδια πολύ σωστά το συνδύασε με ένα απλό φανελάκι σε λευκό. Τα αθλητικά της ολοκλήρωσαν το σύνολο, το οποίο από εμάς εννοείται πως πήρε 10άρι με το σετάκι της!

Αν βέβαια σου αρέσει το στιλ της Φαίης Σκορδά, αλλά δεν αγαπάς τα παντελόνια, δες εδώ το φλοράλ φόρεμά της που αγαπήσαμε από το πρώτο λεπτό. Σε κάθε περίπτωση, είτε για πρωινές βόλτες, είτε για πιο βραδινές εξόδους, ένα item σε ροζ κουφετί θα σε κάνει αμέσως fashionista. Ιδού η σχετική φωτογραφία με το κοστούμι από τα Desiree Fashion:

*Να αναφέρουμε ότι το σακάκι έχει 109 ευρώ και το παντελόνι 59

Πώς να φορέσεις το ροζ του κουφέτου χωρίς να μοιάζεις Barbie - Κάντο σαν την Φαίη Σκορδά με το σετάκι της

  • Το απαλό ροζ ταιριάζει με όλη την παστέλ παλέτα, με το σκούρο μπλε, το γκρι αλλά και με όλες τις metallic αποχρώσεις.
  • Αν αγαπάτε τους πειραματισμούς στο στυλ, δοκιμάστε το pink ombre outfit. Μπορείτε να το πετύχετε εύκολα συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ στο σύνολο σας. Φορέστε ένα παστέλ ροζ πουλόβερ με ένα απαλό ροζ παντελόνι και ένα μπεζ ροζ παλτό, voilà!
  • Το ταίριασμα ροζ και λευκών ρούχων είναι ο πιο διαχρονικός και κομψός συνδυασμός που μπορείτε να επιλέξετε.
  • Ο πιο ασφαλής συνδυασμός ενός φούξια ρούχου είναι με ένα λευκό ή μαύρο πανωφόρι σε minimal στυλ.
  • Οι ροζ φούστες είναι must! Πλισέ, bodycon, midi ή skater, μια ροζ φούστα θα κλέβει πάντα την παράσταση. Αυτή την εποχή φορέστε την με oversized πουλόβερ ή πουκάμισα με όμορφα μοτίβα.
  • Είναι το ροζ φόρεμα πολύ girly για τα δεδομένα σας; Κάντε το πιο rock προσθέτοντας ένα μαύρο δερμάτινο jacket. Αν θέλετε να πετύχετε ένα σοφιστικέ look προτιμήστε για πανωφόρι ένα σκούρο σακάκι σε ανδρόγυνο στυλ.
  • Οι μουντές, dusty pink αποχρώσεις ρούχων ταιριάζουν περισσότερο με το σκούρο μπορντό και το μοβ πάρα με το έντονο κόκκινο.