Σε προσφορά το κόκκινο παντελόνι "φωτιά" της Αθηνάς Οικονομάκου

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε προσφορά το κόκκινο παντελόνι

Σε προσφορά βρίσκεται το κόκκινο παντελόνι "φωτιά" της Αθηνάς Οικονομάκου. Είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσεις και θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Η γνωστή ηθοποιός έχει μοναδικό στιλ και φροντίζει να μας το δείχνει κάθε φορά με τα υπέροχα σύνολά της. Κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά, με το πιο πρόσφατο στόρυ της.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους φανς της, πως ένα από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια είναι όχι μόνο σε προσφορά, αλλά αποτελεί και must have για την άνοιξη. Το συνδύασε μάλιστα με μοναδικό φλοράλ, το οποίο βρίσκεται επίσης σε έκπτωση και θα το αγαπήσεις σίγουρα.

Αθηνά Οικονομάκου παντελόνι

Αν θες και εσύ να λάμψεις στο λεπτό και να δώσεις μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το παντελόνι, που θα βρεις εδώ.

Εκτός από το κόκκινο παντελόνι "φωτιά" της Αθήνας Οικονομάκου είναι σε προσφορά και η καρό ζακάρ φούστα της

Αγαπημένα κομμάτια από την συλλογή ρούχων της Αθηνάς Οικονομάκου που σχεδιάζει σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη, βρίσκονται σε προσφορά. Όπως, η καρό ζακάρ φούστα που θα δεις παρακάτω. Τρέξε να την προλάβεις, πριν εξαντληθεί.

Η συγκεκριμένη φούστα, θα γίνει αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Τα καρό έχουν επανέλθει πίσω στη μόδα και πολλές fashion bloggers τα έχουν εντάξη στην καθημερινή τους ζωή, κάνοντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς με τα πιο κλασικά κομμάτια που θα βρεις και εσύ στην ντουλάπα σου.

Στην συλλογή ρούχων «Project Soma» λοιπόν, θα βρεις την καρό καζάρ φούστα που θα γίνει καθημερινή σου συνήθεια. Καθώς, με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορείς να την φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φούστα πηγαίνει - αν θέλεις - μαζί με το charlotte blazer με το οποίο κάνει τον πιο σικάτο συνδυασμό. Αν ωστόσο, θέλεις μόνο την φούστα θα την βρεις τόσο στη διαδικτυακή σελίδα «All over by Athina Oikonomakou» όσο και στην σελίδα «Buy a boo», με 76€ από 95€ που ήταν η αρχική της τιμή.

Charlotte Skirt - By Project Soma

Αθήνα Οικονομάκου Project Soma

Μα σημειώσουμε πως σε πρόσφατη εξόρμηση της, φόρεσε ένα μπουφάν που είναι «τρέλα». Είναι σε λευκό χρώμα και έχει γούνα στο εσωτερικό του.

Πως να φορέσεις την καρό φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου

  • Κοντή καρό φούστα με τζιν πουκάμισο. Η μία καυτή τάση της μόδας συναντά την άλλη. Θυμήσου: Το πουκάμισο κουμπώνεται και στο κολάρο.
  • Tα χοντρά πλεκτά μας. Δημιουργούν την πιο cozy αίσθηση και ήρθε ο καιρός να τα φορέσουμε. Ταιριάζουν τέλεια με τη μίνι καρό φούστα, τα οπάκ καλσόν και με θηλυκά μποτίνια ή biker boots.
  • Τα πουκάμισα με φιόγκο στο λαιμό. Το girlie στυλ συναντά το σοφιστικέ. Η Λολίτα κάποια στιγμή μεγαλώνει φορά κομψά, αυστηρά πουκάμισα και γόβες.
  • Τις μπότες πάνω από το γόνατο. Η Λολίτα όπως προαναφέρθηκε μεγάλωσε και ανακαλύπτει τη famme fatale πλευρά της. Αν τηρηθούν οι ισορροπίες στο γενικότερο look (χωρίς ντεκολτέ και έντονο βάψιμο) το αποτέλεσμα είναι σίγουρα feminine και λιγότερο fatale.
  • Το κολεγιακό τζάκετ. Το varsity τζάκετ κάνει έντονο κοντράστ με τα απόλυτα γυναικεία ενδύματα, όπως η κοντή καρό φούστα γι’αυτό και ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός.
  • Το biker τζάκετ. Αν το κοντράστ σας γοητεύει αλλά δεν σας αρέσει η γραμμή του varsity τζάκετ, μπορείτε να συνδυάσετε την καρό φούστα με το αγαπημένο σας biker τζάκετ, δίνοντας ένα ροκ τόνο στο look.