Φρενίτιδα για την φούστα της Φαίης Σκορδά - Είναι όλο στρας και κάνει 55 ευρώ

Σε μαύρο και άσπρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα για την φούστα της Φαίης Σκορδά - Είναι όλο στρας και κάνει 55 ευρώ

Φρενίτιδα έχει προκληθεί για την φούστα της Φαίης Σκορδά και δεν μας κάνει εντύπωση! Είναι όλο στρας και κάνει 55 ευρώ, έχει ήδη ξεπουλήσει με τέτοια τιμή, αν και μπορείς να την βρεις για λίγο καιρό ακόμα σε περιορισμένα τεμάχια.

Τώρα που η Άνοιξη έχει κάνει επιτέλους την εμφάνισή της, μην το σκέφτεσαι για να την αγοράσεις! Άσε που φοριέται πολύ άνετα και στην Ανάσταση... Αν πάλι είσαι πιο casual τύπος γενικά, μπορείς να την φορέσεις σε οποιαδήποτε βραδινή σου έξοδο.

Η Φαίη Σκορδά την φόρεσε χτες στο Πρωινό και πήρε από εμάς χαλαρά 10άρι με το στιλ της. Από πάνω επέλεξε να ένα μπλουζάκι μαύρο με έναν ώμο και ολοκλήρωσε το λουκ με ένα σινιόν σε χαλαρή γραμμή. Αν είσαι κορίτσι που θέλει να ξεχωρίζει, μην το σκέφτεσαι καν με τέτοια τιμή. Να πούμε ότι η φούστα είναι από την εταιρία ERTE και κοστίζει 55 €. Μπορείς μάλιστα, να την φορέσεις με αθλητικά όπως έκανε και εκείνη και σου δείξαμε εδώ, είναι απίστευτος ο συνδυασμός!

Γιατί να φορέσεις την φούστα με στρας όπως η Φαίη Σκορδά - Θα προκαλέσεις φρενίτιδα

Οι περισσότερες από εσάς θα έχετε στην κατοχή σας από ένα κομμάτι στολισμένο με παγιέτες, είτε αυτό είναι ένα φόρεμα, είτε μία φούστα είτε ένα τοπ. Κι αν δεν έχετε, τότε το 2020 είναι σίγουρα η χρονιά που πρέπει να το αποκτήσετε! Πέρα από ένα εξαιρετικό night out υλικό που τυφλώνει τους γύρω σας με τη λάμψη του, αποτελεί και τεράστια τάση για φέτος το καλοκαίρι, μαζί με την επιστροφή της δεκαετίας των 80’s και της υπερβολής.

Λαμβάνοντας υπόψη σας τα παραπάνω, μπορείτε να αντιληφθείτε ότι η μόδα φέτος επιτάσσει αυτό το glamorous στοιχείο σε κάθε εμφάνιση. Κάτι που ίσως πολλές αποφεύγετε είναι οι παγιέτες το πρωί, καθώς τις θεωρείτε too much και όχι πολύ φινετσάτες. Εδώ όμως κάνετε ένα μεγάλο λάθος, αφού με το κατάλληλο τρόπο και συνδυασμό μπορούν να απογειώσουν τα σύνολά σας παραμένοντας μια κομψή, πρωινή και άκρως στιλάτη πρόταση.