Η Πάολα σου δείχνει πως να φορέσεις δαντέλα την Άνοιξη

Θα λατρέψεις το στυλ της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Πάολα σου δείχνει πως να φορέσεις δαντέλα την Άνοιξη

Η Πάολα σου δείχνει πως να φορέσεις δαντέλα την Άνοιξη και να παραμείνεις κομψή χωρίς να προκαλέσεις σχόλια. Αν θες και εσύ να λάμψεις σαν εκείνη, δεν έχεις παρά να αντιγράψεις τις επιλογές της.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την λατρεία της στην μόδα και στα νέα trends που κυκλοφορούν, κάτι το οποίο και δεν φοβάται να κάνει "δικό" της, με μικρές πινελιές.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ίδια θέλησε τόσο να ενημερώσει τους θαυμαστές της για τις νέες της εμφανίσεις, όσο και να δείξει το νέο trend της άνοιξης που σου επιτρέπει να φορέσεις δαντέλα τώρα, ώστε να σπάσεις την "τρέλα" των φλοράλ.

Η ίδια επέλεξε ένα κοντό φόρεμα που τονίζει την σιλουέτα της και στο πάνω μέρος του καλύπτεται με δαντέλα, δίνοντας έτσι ένταση στα χέρια της, χωρίς να προκαλέσει. Μιας και μιλάμε για αυτήν ωστόσο, δείτε και ένα άλλο post της που έκανε χαμό - Την γέμισαν πανέρια με λουλούδια.

Πριν σου δείξει η Πάολα πως να φορέσεις δαντέλα την Άνοιξη, έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια που δεν ήταν όλο στρας- Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη» σαν από δυναμίτη

Η Πάολα έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια! Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη» αφού έχει κορμάρα! Δείτε την κι εσείς...

Η τραγουδίστρια, έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz! Η Πάολα γράφει την δική της ιστορία και η κάθε της εμφάνιση, είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Να θυμίσουμε εκείνη με το κοντό της φόρεμα που έκανε ρεκόρ!

Η πιο πρόσφατη ωστόσο, είναι από τις top της, αφού είναι και από τις πιο εκκεντρικές! Η Πάολα έβαλε φούστα και τοπ με κρόσσια, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά! Έγινε έκρηξη κανονικά στο μαγαζί που εμφανίζεται και λογικό, μιας και οι άντρες δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της... Ιδού λοιπόν: