H Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει πως να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες - Αυτό είναι το μυστικό της

Ακόμα κάθεσαι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει πως να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες - Αυτό είναι το μυστικό της

H Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της Ελληνικής showbiz και τώρα σου δείχνει πως να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες! Αυτό είναι το μυστικό της και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις και εσύ.

H παρουσιάστρια είναι γνωστή για το υπέροχο και κομψό της στυλ, κάτι που φροντίζει ώστε να μας το αποδεικνύει κάθε φορά, όλο και περισσότερο.

Κάτι που φυσικά έκανε για ακόμα μια φορά και με μεγάλη επιτυχία. Και αυτό γιατί κατάφερε όχι μόνο να μας δείξει μια εμφάνιση που αποτελεί το απόλυτο trend στο εξωτερικό, αλλά γιατί κατάφερε και να το συνδυάσει έτσι ώστε να παραμείνει σικάτη.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το total white look, που όπως φαίνεται είναι από τα αγαπημένα της. Μιας και μιλάμε για την Τατιάνα Στεφανίδου, εσείς το ξέρατε πως πριν από λίγο έφυγε από την Αθήνα και είναι στον Έβρο; H παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και δεν το κρύβει.

Πριν την εμφάνιση και το μυστικό για να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε ασύμμετρη πουκαμίσα στο νέο κόκκινο - Το χρώμα που θα φοράμε όλες

Η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε με ασύμμετρη πουκαμίσα στο νέο κόκκινο! Δείτε ποιο είναι το χρώμα που θα φοράμε όλες το καλοκαίρι 2020. Οι τάσεις έχουν αλλάξει κατά πολύ και πλέον το all time classic κόκκινο θεωρείται passe.

Ποιο είναι όμως το χρώμα το οποίο και το αντικατέστησε; Το πορτοκαλί! Η παρουσιάστρια φημίζεται για το στιλ της και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο Instagram, ήταν για Όσκαρ μόδας. Η ίδια, φόρεσε μια ασύμμετρη πουκαμίσα στο συγκεκριμένο χρώμα και έκανε το απόλυτο look.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πολύ σωστά ολοκλήρωσε το outfit της με μια λευκή παντελόνα σε γραμμή καμπάνα, που χαρίζει και ύψος και αδυνατίζει. Όχι βέβαια ότι έχει ανάγκη, μιας και το κορμί της έχει αναλογίες μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να κάνεις copy την εμφάνισή της.

Ιδού η σχετική φωτογραφία στην λεζάντα της οποίας έγραψε: «Πορτοκαλί είναι το κόκκινο που έρχεται πιο κοντά στην ανθρωπότητα μέσω του κίτρινου... Wassily Kandinsky»

Πώς να φορέσεις σωστά την πουκαμίσα σου σαν την Τατιάνα Στεφανίδου - Σε όλα τα χρώματα

Πουκάμισο σε συνδυασμό με τζιν παντελόνι!

  • Το τζιν παντελόνι είναι το κομμάτι που υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα. Φοριέται καθημερινά, επειδή είναι άνετο και όμορφο. Συνδύασέ το λοιπόν με ένα πουκάμισο και αναβάθμισε κατά πολύ το στυλ σου. Είτε βάλεις μποτάκια, είτε πιο αθλητικά παπούτσια, το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό!

Πουκάμισο με φούστα!

  • Οι φούστες είναι πολύ hot, ειδικά αυτές που εφαρμόζουν λίγο παραπάνω. Με ένα πουκάμισο, το οποίο μπαίνει είτε από μέσα, είτε πάνω από τη φούστα, το outfit είναι έτοιμο. Ταιριάζει και αυτός ο συνδυασμός ρούχων με τα περισσότερα είδη παπουτσιών, συνεπώς διάλεξε αυτά που σου αρέσουν και embrace yourself!

Πουκάμισο με παντελόνι (εκτός τζιν) ή παντελόνα!

  • Πόσο ωραία φαίνονται τα σώματα των γυναικών μέσα σε αυτά τα σύνολα; Θυμίζουν πραγματικά μοντέλα. Πουκάμισο κλειστό και μέσα από το παντελόνι, είναι must. Ένα όμορφο αξεσουάρ στο λαιμό ή στον καρπό, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μία τσάντα με τα πράγματά σου και θα κατακτήσεις τον κόσμο!