Η Φαίη Σκορδά έβαλε «φωτιά» στα λευκά - Χωρίς καμία ατέλεια η εμφάνιση της

Μόλις δεις το look της θα φοράς κάθε ημέρα λευκά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φαίη Σκορδά έβαλε «φωτιά» στα λευκά - Χωρίς καμία ατέλεια η εμφάνιση της

Σχεδόν όλες οι γυναίκες φοβόμαστε να φοράμε total white, ωστόσο, η Φαίη Σκορδά το τόλμησε και παρέδωσε μαθήματα styling βάζοντας «φωτιά» στα λευκά. Χωρίς καμία ατέλεια η εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1 έχουμε δει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και να αποσπά τα καλύτερα σχόλια. Επιλέγει κομμάτια που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά και τις αποχρώσεις τις επιδερμίδας της.

Η Φαίη Σκορδά, αυτή την φορά επέλεξε να φορέσει ένα total white σύνολο και μας έκανε να εντυπωσιαστούμε. Συνδύασε λευκό στενό παντελόνι, με λευκό jacket που φορούσε σαν μπλούζα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκές γόβες οι οποίες θεωρούνται «δύσκολες» καθώς είναι στο μυαλό συνδυασμένες πως τις φοράμε συνήθως στους γάμους.

Λευκό η Φαίη Σκορδά επιλέγει και στα sneakers της. Πρόκειται να τα αγαπήσεις, και όχι άδικα μάλιστα. Είναι με διπλό πάτο και μόλις να δεις, θα θέλεις και εσύ να τα περπατήσεις. Η παρουσιάστρια, τα συνδύασε με τρόπο που... παρέδωσε μαθήματα μόδας.

Φαίη Σκορδά: Το white top της, έχει φουσκωτά μανίκια! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου...

Το λευκό top της Φαίης Σκορδά, έχει φουσκωτά μανίκια και σίγουρα δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Η εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

Η ίδια, έβαλε το εν λόγω top στο Πρωινό και προκάλεσε φρενίτιδα! Είναι statement, φοριέται και με τζινάκι, αλλά και με αυστηρή φούστα όπως το έβαλε η Φαίη! Μάλιστα, το κομμάτι αυτό κοντεύει ήδη να εξαντληθεί!

Λογικό, θα μας πείτε, αφού κοστίζει κάτω από 100 ευρώ και για την ακρίβεια μόλις 89! Εμείς το εντοπίσαμε στα Zini και σίγουρα αν το πάρεις κι εσύ, δεν θα το βγάζεις από πάνω σου! Copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού το απόλυτο κομμάτι: