H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έλαμψε σαν Όσκαρ - Το outfit που την έκανε βασίλισσα

Ένα πραγματικό βραβείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έλαμψε σαν Όσκαρ - Το outfit που την έκανε βασίλισσα

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έλαμψε σαν κανονικό βραβείο Όσκαρ και "έριξε" το instagram! Το outfit της την έκανε βασίλισσα και όχι αδίκως. Εσείς την είδατε; Ήταν πιο λαμπερή από ποτέ!

H ίδια είναι λάτρης της μόδας κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά, με πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια μας έδειξε μια μοναδική εμφάνιση, στην οποία και εμφανίστηκε ντυμένη στα χρυσά.

Το φόρεμα της που ήταν γεμάτο κρόσσια προκάλεσε πολλά σχόλια, τονίζοντας το πόσο υπέροχα ντυμένη είναι και πόσο θυμίζει Ελληνίδα θεά.

Μιας και μιλάμε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ωστόσο, εσείς την λαμπερή της εμφάνιση με κόσμημα από δαντέλα στο λαιμό; Είναι το νέο trend που θα αγαπήσετε!

Πριν λάμψει σαν Όσκαρ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γίνει βασίλισα, η ίδια αποκαλύπτει αν είναι έγκυος ή όχι - Θα γίνει μπαμπάς ο Snik;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει αν είναι έγκυος ή όχι! Θα γίνει μπαμπάς ο Snik; Οι δυο τους είναι γνωστό πως ζουν έναν έρωτα μεγάλο και δεν το κρύβουν. Ωστόσο τι λέει η ίδια για το μέλλον τους;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, το λαμπερό μοντέλο έδωσε ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται περί εγκυμοσύνης και ξεκαθάρισε την θέση της, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό.

Είσαι ευτυχισμένη;

«Είμαι. Νιώθω ολοκληρωμένη, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά, είμαι ήρεμη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο...»

Σε ενόχλησαν τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης;

«Δεν είναι θέμα ενόχλησης. Είναι άβολο γιατί υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα και, ειδικά όταν γίνονται σχόλια από τις ίδιες τις γυναίκες, το θεωρώ άκομψο. Μπορεί να φόρεσα ένα ρούχο που φούσκωνε λίγο παραπάνω ή μπορεί και να έφαγα παραπάνω μελομακάρονα. So what;»

Για ποιο λόγο έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η σχέση σου με τον Snik;

«Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ».