Η Βίκυ Καγιά με τα πιο hot πέδιλα - Θα τα βρεις στα new in των Migato

Τρέξε να τα προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά με τα πιο hot πέδιλα - Θα τα βρεις στα new in των Migato

Στα πόδια της η Βίκυ Καγιά, φόρεσε τα πιο hot πέδιλα που θα δεις για φέτος την Άνοιξη/Καλοκάιρι 2020.Τα συγκεκριμένα, πρόκειται να τα βρεις στα new in των Migato που «έσκασαν» πριν από λίγες ημέρες και ήδη κάνουν θραύση.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador της αγαπημένης αλυσίδας υπόδησης και μας έχει δείξει πολλές φορές πως να συνδυάσουμε τα πιο hot trends στα παπούτσια. Κάθε εμφανίσεις της σε φωτογραφίες, προκαλούν φρενίτιδα με τα likes να πέφτουν βροχή.

Η καμπάνια των Migato για το καλοκαίρι του 2020 είναι γεγονός και ήδη τα πρώτα παπούτσια που έχουν βγει κάνουν θραύση. Εμείς λατρέψαμε ένα ζευγάρι πέδιλα που είδαμε να φορά στην φωτογράφιση της η Βίκυ Καγιά.

Πρόκειται statement πορτοκαλί multistrap snakeskin πέδιλα, που θα βρεις με μόνο 57€

ST4340-L07

Έρωτα θα πάθεις και με τα zebra print loafers που φόρεσε. Βρίσκονται σε προσφορά και θα τα βρεις επίσης στην αγαπημένη της εταιρία υπόδησης, η οποία είναι η Migato. Μάλιστα, έχουν μείνει ελάχιστα νούμερα, οπότε τρέξε να προλάβεις.

H Βίκυ Καγιά παρέδωσε μαθήματα και με hot ροζ πέδιλά από τα Migato

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε φούξια σατέν και παρέδωσε μαθήματα! Τα ροζ πέδιλά της, τις πάτησαν όλες κάτω και αυτό το look της είναι μόνο για τολμηρές! Μπορείς να το υποστηρίξεις;

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, έκανε ακόμα μια top εμφάνιση και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Φόρεσε φούξια σατέν κοστούμι, ένα πολύ δύσκολο ρούχο και παρόλα αυτά βγήκε ασπροπρόσωπη!

Την διαφορά στο look έκαναν τα ροζ ψηλά πέδιλα που έδωσαν εξτρα πόντους στιλ αλλά και μάκυναν ακόμα περισσότερο τα πανύψηλα πόδια της! Δείτε την σχετική φωτογραφία και get the look... χτες: