Θα πάθεις πλάκα με αυτό τον συνδυασμό της Μελίνας Ασλανίδου - Φόρεσε δερμάτινο παντελόνι με...

Θα φας... κόλλημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθεις πλάκα με αυτό τον συνδυασμό της Μελίνας Ασλανίδου - Φόρεσε δερμάτινο παντελόνι με...

Η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Φόρεσε δερμάτινο παντελόνι και έκανε έναν συνδυασμό με τον οποίο θα πάθεις πλάκα. Η ίδια λατρεύει την μόδα και θέλει να ακολουθεί όλες τις τάσεις.

Εδώ και λίγους μήνες η τραγουδίστρια εμφανίζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και έχουν δει μεγάλη επιτυχία. Ειδικά, όταν ανεβαίνουν μαζί πάνω στην σκηνή για να τραγουδήσουν προκαλούν χαμό.

Σε μια από τις εμφανίσεις της η Μελίνα Ασλανίδου μας έκανε να πάθουμε σοκ με την στιλιστική της επιλογή. Φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο καμπάνα παντελόνι, το οποίο συνδύασε άψογα με λευκό πουκάμισο και σακάκι.

Η Μελίνα Ασλανίδου σου δείχνει επίσης τον trendy τρόπο για να φορέσεις το τζιν σου αυτήν την άνοιξη χωρίς κόπο. Εσύ θα το δοκιμάσεις ή θα περιμένεις να το κάνουν όλοι πριν από εσένα;

Πως να συνδυάσεις το μαύρο δερμάτινο παντελόνι σου όπως αυτό της Μελίνας Ασλανίδου

Με ένα απλό μπλουζάκι

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να συνδυάσεις ένα δερμάτινο παντελόνι δεν είναι άλλος φυσικά από το να φορέσεις ένα απλό βαμβακερό t-shirt. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι casual όμως το παντελόνι είναι αυτό που θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Ένας τέτοιος συνδυασμός σίγουρα είναι ιδανική επιλογή για μία καθημερινή σου εμφάνιση. Μπορείς να προσθέσεις μία χρυσή ή μαύρη ζώνη στο παντελόνι για να το κάνεις ακόμη πιο ξεχωριστό.

Με ένα oversized πουλόβερ

Εάν θες να επιτύχεις ένα στυλ χαλαρό αλλά και προσεγμένο παράλληλα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στο κολάν σου ένα μεγάλο πουλόβερ. Με το κολάν θα καταφέρεις σίγουρα να αναδείξεις τα πόδια σου, όμως το κλειδί θα είναι το πουλόβερ διότι αυτό θα κάνει την εμφάνισή σου πιο προσεγμένη και λιγότερο αποκαλυπτική. Άλλωστε το στυλ και το κρύο είναι δύο πολύ καλοί λόγοι να φορέσεις κάτι πιο χοντρό. Μπορείς επίσης να φορέσεις και αθλητικά παπούτσια για να κάνεις λίγο πιο σπορ το ντύσιμό σου.

Με δερμάτινο μπουφάν

Εάν έχεις άγριες διαθέσεις και θες να δείξεις τη σκληρή πλευρά σου τότε για σένα είναι ο συνδυασμός στις παραπάνω φώτο. Μπορεί το total leather look να είναι ιδιαίτερο αλλά μην φοβηθείς να το δοκιμάσεις. Σε περίπτωση που θες να μετριάσεις κάπως το στυλιστικό αποτέλεσμα μπορείς να φορέσεις από μέσα κάτι πιο ρομαντικό, όπως ένα λεπτό πουλόβερ. Όπως και να χει το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό.

Με μία γούνα

Το να φορέσεις γούνα φαίνεται σε πολλές ως κάτι υπερβολικό που δύσκολα θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν. Φυσικά για να φορέσεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει και αρκετό κρύο. Πρόκειται για μία ξεχωριστή φυσικά επιλογή, η οποία όμως μπορεί να σας δικαιώσει στυλιστικά. Κάλλιστα μπορείτε να την φορέσετε σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο παντελόνι / κολάν. Μάλιστα αυτό είναι που θα δώσει ένα πιο μοντέρνο τόνο στην εμφάνισή σας, ”σπάζοντας” έτσι τον αρκετά επίσημο χαρακτήρα που θα είχε το γούνινο πανωφόρι σας.

Με ένα σακάκι - blazer

Ένα δερμάτινο παντελόνι μπορεί να είναι μοντέρνο, όμως μπορεί εύκολα να γίνει λίγο πιο κλασσικό και επίσημο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με ένα ένα σακάκι. Με την προσθήκη ενός blazer αυτομάτως το ντύσιμό σου μπορεί να γίνει κατάλληλο ακόμα και για μία δουλειά που απαιτεί ένα προσεγμένο ντύσιμο. Ειδικά με ένα πουκάμισο μέσα από το σακάκι σου, θα είσαι έτοιμη για να πας όχι μόνο στο γραφείο αλλά και στη βραδινή σου βόλτα.