H δερμάτινη φούστα της Βίκυ Καγιά "σπάει" ταμία - Θα την θέλεις και εσύ

Και τα παπούτσια της αξίζουν την προσοχή σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H δερμάτινη φούστα της Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έβαλε μια δερμάτινη φούστα που πραγματικά "σπάει" ταμεία. Μόλις την δεις θα την θέλεις και εσύ στην συλλογή σου. Με ένα απλό μπλουζάκι και με το κατάλληλο παπούτσι έχεις κάνει ένα υπέροχο σύνολο.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ξέρει σίγουρα πώς να ντύνεται και να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια άλλωστε τόσα χρόνια στις πασαρέλες έχει χτίσει το δικό της προσωπικό στυλ.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που ντύνεται κομψά και όμορφα, χωρίς υπερβολές τόσο στην δουλειά της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Αυτή την φορά φόρεσε μια δερμάτινη φούστα, την οποία συνδύασε άψογα με ένα λευκό τοπ και εσπαντρίγιες που δένουν μάλιστα στο πόδι.

Αυτή η φούστα αν έχεις μακριά και λεπτά πόδια σαν της Βίκυς Καγιά θα σου ταιριάζει και εσένα ιδιαίτερα και θα τα κολακεύσει, ενώ θα τα κάνει να φαίνονται πιο μακριά.Μιλώντας για την Βίκυ Καγιά μάθαμε και τι θα γίνει στο σταθμό του star! «Βόμβα» για το GNTM και για Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος μένει και ποιος φεύγει τελικά;

Δείτε την εμφάνιση της:

Εκτός από την φούστα της αν λατρεύεις και εσύ τα λεοπάρ όπως η Βίκυ Καγιά - Αυτό είναι το κραγιόν για τον τέλειο συνδυασμό

Λατρεύεις και εσύ τα λεοπάρ όπως η Βίκυ Καγιά; Αν ναι τότε αυτό είναι το κραγιόν για τον τέλειο συνδυασμό που θα κάνει τους πάντες να "τρελαθούν" με την εμφάνισή σου. Και αν δεν μας πιστεύεις άκουσε την ειδικό.

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα άτομα που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την μόδα, την ομορφιά και όλα τα trends. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας προτείνει μοναδικά looks, τα οποία και τρέχουμε να δοκιμάσουμε.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να επικεντρωθεί τόσο στο outfit, όσο στον τρόπο που θα μπορέσουμε να το φορέσουμε και να το απογειώσουμε. Και αυτός δεν είναι άλλος από το κόκκινο κραγιόν. Ναι και όμως ένα τόσο απλό "αξεσουάρ" μπορεί να αλλάξει όλη σου την εμφάνιση και να προσθέσει bonus πόντους στο look σου.