Πάολα: To κόκκινο συνολάκι της που δίχασε - Top ή μήπως όχι;

Η τραγουδίστρια κάνει τολμηρές επιλογές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάολα: To κόκκινο συνολάκι της που δίχασε - Top ή μήπως όχι;

Αυτό το κόκκινο συνολάκι της Πάολα δίχασε. Είναι μια top επιλογή ή μήπως όχι; Σίγουρα πάντως είναι τολμηρό και απαιτεί αναλογίες που λίγες μόνο θα μπορούσαν να υποστηρίξουν.

Η τραγουδίστρια είναι μια εκρηκτική παρουσία και αρκετά συχνά φοράει επιλογές που μόνο λίγες θα τολμούσαν να φορέσουν. Η ίδια άλλωστε διαθέτει και αναλογίες που μπορεί να φορέσει ότι επιθυμεί.

Οι εμφανίσεις την στην πίστα είναι αρκετά τολμηρές και εκείνη φοράει ρούχα που κλέβουν τις εντυπώσεις. Όπως για παράδειγμα αυτό το κόκκινο σύνολο που μας δίχασε.

Μια κόκκινη φούστα και top τα οποία ναι μεν τόνιζε τα χρώματα της, από την άλλη ίσως παρά ήταν λίγο αστραφτερό. Βέβαια δεν παύει να είναι μια εμφάνιση πάνω στην πίστα, που σίγουρα πρέπει να φορέσει κάτι λαμπερό.

Όπως και να έχει το συνολάκι τόνισε το καλλίγραμμο σώμα της και για ακόμη μια φορά μας έδειξε πως διαθέτει τέλειες αναλογίες. Μιας και μιλάμε για αυτήν ωστόσο, δείτε και ένα άλλο post της που έκανε χαμό - Την γέμισαν πανέρια με λουλούδια.

Δείτε την εμφάνιση:

Εκτός από το κόκκινο συνολάκι η Πάολα σου δείχνει πως να φορέσεις και δαντέλα την Άνοιξη

Η Πάολα σου δείχνει πως να φορέσεις δαντέλα την Άνοιξη και να παραμείνεις κομψή χωρίς να προκαλέσεις σχόλια. Αν θες και εσύ να λάμψεις σαν εκείνη, δεν έχεις παρά να αντιγράψεις τις επιλογές της.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την λατρεία της στην μόδα και στα νέα trends που κυκλοφορούν, κάτι το οποίο και δεν φοβάται να κάνει "δικό" της, με μικρές πινελιές.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ίδια θέλησε τόσο να ενημερώσει τους θαυμαστές της για τις νέες της εμφανίσεις, όσο και να δείξει το νέο trend της άνοιξης που σου επιτρέπει να φορέσεις δαντέλα τώρα, ώστε να σπάσεις την "τρέλα" των φλοράλ.

Η ίδια επέλεξε ένα κοντό φόρεμα που τονίζει την σιλουέτα της και στο πάνω μέρος του καλύπτεται με δαντέλα, δίνοντας έτσι ένταση στα χέρια της, χωρίς να προκαλέσει.