«Πυρκαγιά» το bermuda suit της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 - Beige και άκρως ανοιξιάτικο

Εσύ θα το φορέσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πυρκαγιά» το bermuda suit της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 - Beige και άκρως ανοιξιάτικο

«Πυρκαγιά» ήταν για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1. Φόρεσε ένα απίστευτο bermuda suit, το οποίο πάνω της έδειξε άψογα. Είναι σε beige χρώμα και άκρως Ανοιξιάτικο. Δεν θα θες να το βγάζει από πάνω σου.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» καθημερινά στην εκπομπή επιλέγει απίστευτα κομμάτια τα οποία ένα προς ένα ακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας. Γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει, τόσο στην σιλουέτα της, όσο και στα χρώματα της.

Σε ένα από τα γυρίσματα, πάθαμε πλάκα με την εμφάνιση της. Επέλεξε να φορέσει bermuda suit, ένα από τα hot trends της φετινής Άνοιξης. Πρόκειται για το κλασικό κοστούμι, ωστόσο το παντελόνι είναι στο μήκος της βερμούδας.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό t-shirt, το οποίο συνδύασε με beige σακάκι με roll up μανίκια και ίδιους χρώματος βερμούδα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκές γόβες.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στον ΑΝΤ1 και πληροφορίες θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι εκτός.

«Πυρκαγιά» στον ΑΝΤ1 ήταν και με το αυστηρό κοστούμι η Ζέτα Μακρυπούλια - Τόλμησε το κι εσύ

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του ΑΝΤ1 πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Έτσι έκανε και πριν από λίγες ημέρες, όταν φόρεσε στην εκπομπή της, το πιο αυστηρό κοστούμι και αν τολμάς συνδύασε το έτσι και εσύ.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ για ακόμη μια φορά έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στην εκπομπή της. Ακολουθεί όλα τα trends, ενώ γνωρίζει τι πρέπει να φοράει για να αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της.

Σε ένα από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε για την εκπομπή της, φόρεσε με τον πιο stylish τρόπο το πιο αυστηρό κοστούμι. Πρόκειται για το κλασσικό μαύρο που συνηθίζουμε να φοράμε με στενά μαύρα παντελόνια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ωστόσο, το φόρεσε με ζιπ κιλότ βερμούδα. Μέσα από το κοστούμι της, βέβαια, έκανε την αντίθεση με λευκό πουκάμισο.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1