Η Ελένη Φουρέιρα σου προτείνει την απόλυτη τάση για τα νύχια για φέτος

Πρέπει να την ακολουθήσεις κι εσύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Φουρέιρα σου προτείνει την απόλυτη τάση για τα νύχια για φέτος

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η γυναίκα που ακολουθεί σε κάθε περίπτωση όλες τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα. Τα νύχια της φυσικά δεν αποτελούν εξαίρεση, και έτσι η αγαπημένη τραγουδίστρια σου προτείνει το απόλυτο χρώμα για φέτος την άνοιξη.

Τα edgy looks που επιλέγει η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα κι ένα και έχουν όλες τις προτάσεις που χρειάζεσαι, προκειμένου να ανανεώσεις το look σου και να κάνεις μία ιδιαίτερη και όμορφη εμφάνιση.

Τσέκαρε κι αυτό το μανικιούρ που έκανε η Ελένη Φουρέιρα πριν από λίγο καιρό!

Ένα από τα trends που προτείνει είναι και το χρώμα που επιλέγει για τα νύχια της. Ξεχάστε λοιπόν τα έντονα χρώματα, τα μαύρα και τα κόκκινα και δοκιμάστε αυτό το μπεζ που προτείνει η Ελένη Φουρέιρα.

Είναι το πιο ανοιξιάτικο χρώμα!

Πέρα από αυτό το χρώμα, η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει ακόμα ένα edgy χρώμα για τα νύχια της

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε και πάλι στην χώρα την απόλυτη τάση! Έβαλε στα νύχια αυτό το χρώμα που το θέλουν σίγουρα όλες και έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ένα από τα θέματα που απασχολεί πολλές γυναίκες, είναι το σχέδιο και το χρώμα που θα κάνουν στα γιορτινά τους νύχια!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που είναι μάστερ στο στιλ και τις τάσεις προτείνει την πιο ωραία απόχρωση την οποία σίγουρα δεν πρέπει να χάσει καμία!

Σου βρήκαμε επίσης τον τέλειο συνδυασμό που έκανε με τα πιο "άσχημα" παπούτσια!

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει ένα πιο λαμπερό κόκκινο για τα νύχια της, το οποίο πάει προς πορτοκαλί!