Η Βίκυ Καγιά έκανε το πιο τέλειο combination - Φόρεσε tomboyish σορτς με feminine heels

Παρέδωσε μαθήματα για ακόμη μια φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά έκανε το πιο τέλειο combination - Φόρεσε tomboyish σορτς με feminine heels

Η Βίκυ Καγιά γνωρίζει καλά από μόδα και το αποδεικνύει καθημερινά. Μια από τις πολλές εμφανίσεις της που παρέδωσε μαθήματα είναι αυτή με το tomboyish σορτς που φόρεσε με feminine heels. Είναι από τα πιο τέλεια combination.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει την μόδα και με τους συνδυασμούς που κάνει τα ρούχα της δεν την... φοράνε, αλλά τα φοράει. Αυτό το look της πρέπει να το αντιγράψεις και εσύ φέτος την Άνοιξη, ειδικά τα πέδιλα της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά συνδύασε το tomboyish σορτς της που είναι από τις τελευταίες λέξεις της μόδας με leather αμάνικο τοπ. Ωστόσο, το σύνολο της έκανε ακόμη πιο stylish τα πέδιλα που φόρεσε. Είναι κίτρινα και από την εταιρία Migato.

Δες όμως και αυτά τα πέδιλα που θα σε κάνουν fashion expert σαν την Βίκυ Καγιά.

Φέτος την Άνοιξη τα Migato έχουν βγάλει εντυπωσιακά heels. Όπως αυτά με τα πλεκτά μεταλλικά λουράκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, όπως και όλες οι γυναίκες έχει αδυναμία στα παπούτσια και ιδιαίτερα σε ψηλοτάκουκα. Συνεργάζεται με αγαπημένη εταιρία υπόδησης και τα κομμάτια που φορά προκαλούν φρενίτιδα. Ένα από αυτά είναι τα χρυσά πέδιλα με τα πλεκτά μεταλλικά λουράκια, που είναι τρέλα.

Με την είσοδο της Άνοιξης, η παρουσιάστρια - μοντέλο σου προτείνει μερικές από τις hot τάσεις που θα κυκλοφορήσουν παντού στο δρόμο και πρέπει και εσύ να τις δοκιμάσεις.

Ένα από τα ζευγάρια που φόρεσε είναι τα παρακάτω χρυσά πέδιλα τα οποία έχουν μεταλλικά πλεκτά λουράκια, κάτι που τα κάνουν πολύ εντυπωσιακά και σικάτα. Δείχνουν τέλεια το πόδια σου και πρόκειται να τα λατρέψεις και θα τα φοράς άνοιξη - καλοκαίρι.

Θα τα βρεις στα Migato

Μιλώντας για την Βίκυ Καγιά μάθαμε και τι θα γίνει στο σταθμό του star! «Βόμβα» για το GNTM και για Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος μένει και ποιος φεύγει τελικά;