Η Kate Middleton έχει βρει το χρώμα της και έχει λόγο

Το tip που θα λατρέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Kate Middleton έχει βρει το χρώμα της και έχει λόγο

Η Kate Middleton είναι από τις γυναίκες που φροντίζουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή τους και έτσι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει ήδη βρει ποιο είναι το χρώμα της. Φυσικά δεν επέλεξε απλά ένα χρώμα, αλλά η απόφασή της, έχει πίσω σοβαρό λόγο!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποτελεί παράδειγμα για πολλές γυναίκες και όχι άδικα, αφού η φινέτσα της και το στιλ της, ήταν δύο στοιχεία που φάνηκαν από την πρώτη της επαφή με την βασιλική οικογένεια.

Έτσι, η Kate Middleton φροντίζει με κάθε δημόσια εμφάνισή της να εντυπωσιάσει τους πάντες και ειδικά όταν επιλέγει να φορέσει ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το πράσινο!

Ναι η Kate Middleton είναι μεγάλη φαν αυτού του χρώματος και όχι άδικα αφού της ταιριάζει πολύ. Βέβαια μία τόσο φινετσάτη γυναίκα όσο η Kate Middleton, δεν επιλέγει ποτέ ένα χρώμα ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το στιλ της, χωρίς να το έχει σκεφτεί πρώτα.

Όπως αναφέρει λοιπόν στιλίστας μέσα από το παλάτι, η Δούκισσα επιλέγει το πράσινο γιατί είναι το χρώμα των ματιών της, και συγκεκριμένα:

«Φοράει τα χρώματα των ματιών της συχνά και με μεγάλη επιτυχία», πρόσθεσε. «Φορώντας αποχρώσεις που είναι κοντά στις δικές σας, θα δείχνετε όμορφες και φρέσκιες – η Kate όταν φοράει χρώματα συγγενικά με εκείνα των ματιών της, κάνει αυτομάτως την εμφάνισή της αβίαστα κομψή, λαμπερή και εκλεπτυσμένη».

Πάρε λοιπόν παράδειγμα από την Kate Middleton και ετοιμάσου να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με ρούχα που ταιριάζουν στα δικά σου χρώματα!

Ποιος είπε βέβαια πως η Kate Middleton δεν είναι εντυπωσιακή με κόκκινο; Σας έχουμε βρει μερικές μοναδικές εμφανίσεις της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, που εντυπωσίασε και με κόκκινα ρούχα.