H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει το αξεσουάρ που χρειάζεσαι - Girly & chic

Εσύ θα το φορούσες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει το αξεσουάρ που χρειάζεσαι - Girly & chic

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει το αξεσουάρ που χρειάζεσαι! Αν είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να "μαγνητίζουν" στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα βήματά της για να δείξεις και εσύ girly & chic στο λεπτό.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς επιλέγει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά, κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά με την τελευταία της εμφάνιση, με πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια μας έδειξε πως μπορούμε μέσα στο καθημερινό μας outfit να εντάξουμε λίγο χρώμα χωρίς να κάνουμε πολλές υπερβολές, με ένα μοναδικό αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από την στέκα.

Αν παρατηρήσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει επιλέξει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό να φορέσει στέκα με τα μοναδικά της σύνολα, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση, και κλέβοντας τις εντυπώσεις πάνω στο κεφάλι της.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πως να φορέσεις το αξεσουάρ που χρειάζεσαι με girly και chic τρόπο

Το γνωστό μοντέλο είχε ζήσει αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει πάρει και εκείνη μια ιδέα από το τι εστί Gossip Girl, κάτι που δεν μας έκανε και μεγάλη εντύπωση. Από τότε φαίνεται πως η έμπνευσή της που δεν ήταν άλλη από την Blair Waldorf, την βοήθησε στο να επιλέξει πιο μοντέρνα αξεσουάρ, ώστε να ανανεώνει το look της.

Εσείς τι λέτε; Θα δοκιμάζατε στην συγκεκριμένη περίπτωση να αλλάζατε εικόνα; H ίδια "σπάει" το άσπρο με μοβ στέκα επικεντρώνοντας όλα τα βλέμματα στο αγαπημένο της αξεσουάρ.

Να τονίσουμε πως προτιμάει να φοράει στέκες σε έντονα χρώματα, κάτι που μας έχει τονίσει και με πιο παλιά της ποστ, επιλέγοντας τις αποχρώσεις του πράσινου.

Εφόσον μιλάμε για την ίδια και το στυλ της δείτε την λαμπερή της εμφάνιση στο Μανχάταν, όπου κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.