"Φωτιά" στα μπλε έβαλε η Τατιάνα Στεφανίδου - Ξεχώρισαν οι γόβες της

Μια εξαιρετική επιλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Φωτιά" στα μπλε έβαλε η Τατιάνα Στεφανίδου, τόσο με τα ρούχα της όσο και με τις γόβες της, οι οποίες πραγματικά ξεχώρισαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα με στυλ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ξεχωρίσει τόσα χρόνια μέσα από την τηλεόραση για το αυστηρό και σικάτο στυλ της, η ίδια δεν έχει αλλάξει και πολύ μέσα στα χρόνια και πάντα διατηρεί μια φινέτσα, με τις κλασσικές επιλογές που διαλέγει να φοράει στα ρούχα.

Η κάθε τις εμφάνιση είναι καλύτερη από την προηγούμενη και πολλές γυναίκες ακολουθούν την συμβουλή της και παίρνουν μερικές ιδέες για το τι να φορέσουν και εκείνες.

Οι μπλε γόβες της Τατιάνας Στεφανίδου που ξεχώρισαν

Η παρουσιάστρια κάνει αυστηρές, αλλά τολμηρές επιλογές, όπως αυτό το μπλε outift που επέλεξε να φορέσει και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο το ρούχο, όσο και οι μπλε γόβες που επέλεξε να φορέσει.

Η ίδια με ένα μπλε φόρεμα που μοιάζει με τουνίκ, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της μας έδειξε το στυλ της και εμείς ξεχωρίσαμε τις μπλε γόβες που είδαμε στο πάτωμα καθώς είναι ένα σπάνιο χρώμα. Δείτε εδώ και το φόρεμα της που είναι σε έκπτωση

Μπλε γόβες λοιπόν δεν βλέπουμε συχνά και αυτές που είδαμε πραγματικά μας κέρδισαν, καθώς είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που μπορεί όμως να συνδυαστεί πολύ εύκολα αν το προσπαθήσετε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τις μπλε γόβες:

Πώς να τις συνδυάσετε:

Με τζιν και ένα απλό τοπ

Με φόρεμα μαύρο ή και λευκό

Με ένα τόταλ blue outift όπως η παρουσιάστρια

Με μια pencil φούστα και ένα κομψό μπλουζάκι