Φόρεσε κι εσύ το καρό σου παντελόνι όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Είναι ο τρόπος για να λάμψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φόρεσε κι εσύ το καρό σου παντελόνι όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν είσαι και εσύ φαν του στυλ της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τότε θα ξέρεις ήδη πως η ίδια λατρεύει το καρό. Τώρα μπορείς και εσύ να φορέσεις το παντελόνι σου με αυτό το μοτίβο όπως εκείνη.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς επιλέγει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά, κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά με την τελευταία της εμφάνιση, με πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια μας έδειξε πως μπορούμε μέσα στο καθημερινό μας outfit να εντάξουμε λίγο "κέφι" χωρίς να κάνουμε πολλές υπερβολές. Και αυτό είναι να προσθέσουμε το καρό στη ζωή μας. Η ίδια φροντίζει έτσι ώστε να το συνδυάζει με "ήρεμες" αποχρώσεις, όπως αυτές του μπεζ.

Εφόσον μιλάμε για την ίδια και το στυλ της δείτε την λαμπερή της εμφάνιση στο Μανχάταν, όπου κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αν δεν θες παντελόνι σου έχουμε το καλσόν που θα "εκτοξεύσει" την καρό εμφάνισή σου σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η ίδια επέλεξε να φορέσει καρό όχι μόνο μία φορά αλλά παραπάνω, αποδεικνύοντας μας πως το συγκεκριμένο μοτίβο ήρθε για να μείνει. Αν λοιπόν θες και εσύ να το εντάξεις ή το έχεις εντάξει ήδη στην ντουλάπα σου και θες το "μαγικό" για να δείξεις και κομψή αλλά και "καυτή", τότε αυτό το καλσόν που μας πρότεινε η Ηλιάνα είναι για σένα.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε ένα πιο παιχνιδιάρικο καλσόν σε μαύρη απόχρωση, για να ταιριάζει και με το κλίμα. Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι λέξεις "love" που έχει στο πίσω μέρος του. Εσύ θα το δοκιμάσεις; Μιας και μιλάμε για το μοντέλο μάλιστα, εσείς είδατε τι είπε δημόσια η Βίκυ Καγιά για εκείνη; Πέταξε "φλόγες"!