Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο ανατρεπτικό χρώμα σε παντελόνι - Τολμάς να το φορέσεις;

Πόσο κοστίζει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο ανατρεπτικό χρώμα σε παντελόνι - Τολμάς να το φορέσεις;

Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο ανατρεπτικό χρώμα σε παντελόνι. Εσυ τολμάς να φορέσεις την απόχρωση που επέλεξε η παρουσιάστρια για την βόλτα της; Αν ναι σου βρήκαμε από ποια εταιρεία είναι αλλά και πόσο κοστίζει.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα απλό μπορντό παντελόνι που είναι η απόλυτη τάση. Η παρουσιάστρια ξέρει πως να ντύνεται και κάθε φορά κλέβει τις εντυπώσεις με τις επιλογές που κάνει στη ζωή της αλλά και στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια είναι μια γυναίκα κομψή και με ωραίο στυλ. Η ίδια μας ενθουσιάζει διαρκώς μέσα από τις επιλογές που διαλέγει να φορέσει στην εκπομπή της αλλά και στις βόλτες της όταν βγαίνει έξω

Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο ανατρεπτικό χρώμα σε παντελόνι εσύ θα το φόραγες;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και σίγουρα γνωρίζει πως να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια καθημερινά μέσα από την εκπομπή της μας αφήνει άφωνους με τις άψογες επιλογές της. Δείτε εδώ ωστόσο πόσο κοστίζει και το παιχνιδιάρικο puffy μπουφάν της

Όπως για παράδειγμα αυτό σκούρο παντελόνι που φόρεσε με λευκό top που είναι μια top επιλογή. Κάνει τις εμφανίσεις σου πιο κομψές αλλά και πιο ωραίες χωρίς υπερβολές. Είναι μια τάση που μπορείς φορέθηκε τόσο τον χειμώνα, και θα φορεθεί αλλά και τώρα την Άνοιξη.

Εμείς βρήκαμε το σκούρο παντελόνι της που είναι εξαιρετικό. Μπορντό στο χρώμα του και μπορείς άνετα να το βάλεις τόσο τον χειμώνα, όσο και την Άνοιξη σε μια πιο χαλαρή βόλτα σου ή ακόμα και με ένα πουκάμισο στο γραφείο σου.Το παντελόνι της ανήκει στην εταιρεία American vintage και κοστίζει 115 ευρώ.

Μια καλή ευκαιρία για να το αγοράσεις και να ξεχωρίσεις και εσύ εκεί έξω με το στυλ σου. Και είναι και πολύ εύκολο να το συνδυάσεις.

Ελένη Μενεγάκη