Χαμός με τα λευκά sneakers της Φαίης Σκορδά - Ξεπουλάνε σαν τρελά

Εσύ ακόμη να τα αποκτήσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός με τα λευκά sneakers της Φαίης Σκορδά - Ξεπουλάνε σαν τρελά

Η Φαίη Σκορδά είναι σίγουρα από τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που ξέρουν τι σημαίνει τι μόδα και τι ρούχα να επιλέξεις για να ταιριάζουν στην σιλουέτα σου. Αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά με το μωβ κοστούμι της και τα λευκά απίστευτα sneakers που επέλεξε να το συνδυάσει.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1, καθημερινά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μετά την επιστροφή της στην εκπομπή, έπειτα από δυο βδομάδες λόγω κορωνοϊού, είναι πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά και εκτός από τα looks της, το αποδεικνύει και το χαμόγελο της.

Μπορεί να πέρασε έναν δύσκολο μήνα, ωστόσο διανύει μια όμορφη φάση στη ζωή της. Και αυτό οφείλεται εκτός των γιων της που λατρεύει και στο σύντροφο της, Νίκο Ηλιόπουλο που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της. Μάλιστα, είχαν πραγματοποιήσει μαζί και ένα γρήγορο ταξίδι στην Ιταλία, λίγες ημέρες πριν γίνει το «μπαμ» με τον κορωνοϊό.

Λοιπόν, μετά την επιστροφή της η Φαίη Σκορδά δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει. Πριν λίγες ημέρες έκανε μια απίστευτη εμφάνιση. Τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει ήταν από μια αγαπημένη διαδικτυακή εταιρία που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και είναι αγαπημένη πολλών γυναικών.

Ξεπουλάνε σαν τρελά τα sneakers της

Η Φαίη Σκορδά με την βοήθεια της στιλίστρια της, φόρεσε ένα απίστευτο κοστούμι σε μωβ χρώμα από την αγαπημένη εταιρία Judah club. Το συνδύασε με λευκό τοπάκι και ζώνη στην μέση της ίδιας εταιρίας. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers της εταιρίας Fila.

Τα Fila έχουν γίνει trend τον τελευταίο χρόνο με όλο και περισσότερες γυναίκες να τα φοράνε. Έχουμε δει να έχουν φορεθεί κλασικά με τζιν παντελόνι ή μαύρο, ακόμη και με φούστες. Ενώ αν μπορείς να τα υποστηρίξεις, μπορείς να α φορέσεις και με μια μάξι ή μίντι φούστα για πιο βραδινές εμφανίσεις και κλέψε όλα τα βλέμματα.