Ο εθισμός της Ελένης Μενεγάκη με αυτό το τζιν παντελόνι - Οι 5 φορές που το έχει βάλει στον ALPHA

Δεν το βγάζει από πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο εθισμός της Ελένης Μενεγάκη με αυτό το τζιν παντελόνι - Οι 5 φορές που το έχει βάλει στον ALPHA

Όλες οι γυναίκες έχουμε αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ο εθισμός της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα blue τζιν παντελόνι και το έχει βάλει πάνω από 5 φορές στην εκπομπή της, Ελένη, στον ALPHA συνδυάζοντάς το κάθε φορά εντελώς διαφορετικά.

Το τζιν παντελόνι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας και όχι μόνο ντουλάπας και η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να φημίζεται για το στιλ της αλλά πάνω από όλα θέλει να αισθάνεται άνετη στα ρούχα που φοράει και αυτό το παντελόνι φαίνεται πως την έχει κερδίσει για τα καλά.

Καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ALPHA την βλέπουμε να πειραματίζεται με το στιλ της αφού τώρα που ανοίγει ο καιρός προτιμά περισσότερο ρούχα με χρώμα, φλοράλ φορέματα και μάξι φούστες. Ωστόσο, ένα είναι το κομμάτι που υπάρχει πάντα στο καμαρίνι της - δείτε εδώ φωτογραφίες από μέσα!

5 φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει βάλει το τζιν παντελόνι στον ALPHA

Ελένη Μενεγάκη τζιν παντελόνι αυτοκίνητο

Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του ALPHA

Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη τζιν παντελόνι με floral μπλουζάκι

Ελένη Μενεγάκη τζιν παντελόνι με ψηλές γόβες

Το κλασικό τζιν παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη - Που θα το βρεις και πόσο κοστίζει

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως και με μια casual εμφάνιση μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της. Αυτό το κατάφερε για ακόμη μια φορά με το κλασικό τζιν παντελόνι, το οποίο αν το φορέσεις και εσύ δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Και αυτό γιατί ταιριάζει με όλα. Ένα κλασικό denim παντελόνι ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί για τις εξωτερικές σου, μέχρι τον καφέ με τις φίλες σου, έως και το βράδυ για ποτό. Ενώ, μπορεί να δημιουργήσεις και το κατάλληλο look για το γραφείο.

Η Ελένη Μενεγάκη στην πιο πρόσφατη δημόσια έξοδο της, το φόρεσε με τον πιο casual, αλλά παράλληλα σικάτο τρόπο και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Ακόμη και εκτός πλατό του ALPHAtv, η παρουσιάστρια θέλει να είναι εντυπωσιακή και περιποιημένη.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να συνδυάσει το τζιν παντελόνι της από American Eagle (59€) με γαλάζιο ριγέ πουκάμισο και γκρι πουλοβεράκι. Τo σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες και καφέ ζώνη στη μέση.

Ελένη Μενεγάκη βόλτα στην Γλυφάδα