Για all day εμφανίσεις το λευκό basic μπλουζάκι της Αθήνας Οικονομάκου

Που θα το βρεις και πόσο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για all day εμφανίσεις το λευκό basic μπλουζάκι της Αθήνας Οικονομάκου

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να επιλέγει εντυπωσιακά κομμάτια τα οποία είναι δημιουργίες της συλλογής «Project Soma», ωστόσο έχει φορέσει και κλασικά, όπως αυτό το λευκό basic μπλουζάκι, το οποίο είναι για all day εμφανίσεις. Βέβαια, το έκανε να μην φαίνεται καθόλου βαρετό.

Η ηθοποιός λατρεύει όλα τα ρούχα, τα οποία σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη για αυτό και κυρίως στην καθημερινότητα της επιλέγει να φοράει ρούχα από την κολεξιόν τους. Κάθε φορά μάλιστα, αποσπά τα καλύτερα σχόλια για τα looks που πραγματοποιεί.

Πριν από λίγες ημέρες, η νέα τους συλλογή για την Άνοιξη του 2020 βγήκε και όπως θα δείτε στο διαδικτυακό τους κατάστημα είναι πολύ εντυπωσιακή. Σε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, θέλησε να μας δείξει έναν συνδυασμό που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο ψηλόμεσο παντελόνι, με λευκές εκπληκτικές γόβες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα λευκό basic μπλουζάκι. Ένα κομμάτι απλό ωστόσο, το έκανε να μην δείχνει καθόλου βαρετό. Και η μπλούζα, αλλά και το παντελόνι είναι «project soma».

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ώρες, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση.

Πως να φορέσεις το λευκό μπλουζάκι σαν αυτό της Αθηνάς και να μην φαίνεται... βαρετό

  • Με printed, ψηλόμεσο σορτς, καπέλο τύπου «panama» και καθημερινά πέδιλα - Ένα λουκ που εύκολα μετατρέπεται και σε βραδινό (αρκεί να βγάλετε το καπέλο).
  • Με μια midi φλοράλ φούστα και πλατφόρμες - Ένα λουκ με το οποίο μπορείτε να βγάλετε μια ολόκληρη ημέρα: από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα, στη βόλτα.
  • Με λευκό τζιν παντελόνι και μια χρωματιστή πινελιά - Γιατί το total white look είναι πάντα εντός μόδας.
  • Με ριγέ κλος φούστα σε παστέλ χρώματα - Για τις ημέρες που έχετε έξτρα παιχνιδιάρικη διάθεση.
  • Με πένσιλ φούστα - Το τέλειο mix n' match για το γραφείο.
  • Με αυτή τη φούστα που φέτος έχει επανέλθει πολύ δυναμικά - Πόσο 90's. Πόσο σικ.
  • Με ψηλόμεσο τζιν σορτς και σανδάλια ή εσπαντρίγιες που δένουν ψηλά στις γάμπες - Με αυτό το συνδυασμό, ξεκαλοκαιριάζετε κιόλας, που λέει ο λόγος.
  • Πάνω από ένα (θεωρητικά) καλό, μακρύ σας φόρεμα, μαζί με λευκά σνίκερς - Και κάπως έτσι θα γίνετε το απόλυτο fashion icon της πόλης.