Το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη θα σε αδυνατίσει - Προλάβετε πριν ξεπουλήσει

Που θα το βρεις και πόσο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη θα σε αδυνατίσει - Προλάβετε πριν ξεπουλήσει

Η Ελένη Μενεγάκη είναι προσεκτική πάντα στις αγορές που κάνει στα ρούχα της, αφού θέλει να κομμάτια που επιλέγει είτε παντελόνια είτε φορέματα να ταιριάζουν με την σιλουέτα της. Στην προσωπική της συλλογή έχει ένα παντελόνι που οπτικά σε αδυνατίζει και αυτό λόγω του χρώματος αλλά και της εφαρμογής του. Θα μείνεις «κάγκελο». Προλάβετε πριν ξεπουλήσει!

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv θέλει να είναι κάθε ώρα της ημέρας στιλάτη και περιποιημένη και το έχει καταφέρει. Γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει με τα χρώματα της, αλλά και το σωματότυπο της και έχει δημιουργήσει το δικό της στιλ. Κυρίως, θέλει να είναι σικάτη, ακόμη και όταν πάει για τα ψώνια της στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Ελένη Μενεγάκη σε δημόσια εμφάνιση της, και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της. Όχι μόνο επειδή ήταν πολύ όμορφη, αλλά και γιατί είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο σικάτο office look.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη, επέλεξε να φορέσει σακάκι και παντελόνι στην ίδια απόχρωση του σκούρου μπλε. όπου παρόμοια μπορείς να βρεις και εσύ στο Trussardi jeans mε 211 € και 163€ αντίστοιχα στο Notos.gr. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γόβες Καλογήρου και λευκό τοπάκι.

Ωστόσο γιατί αδυνατίζει οπτικά το παντελόνι που φορά η Ελένη Μενεγάκη;

Το σκούρο μπλε χρώμα, όπως και το μαύρο αδυνατίζουν τα πόδια. Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα μαύρα ρούχα γιατί αδυνατίζουν και μας δείχνουν πάντα κομψές. Ωστόσο, αυτό το κάνει και το σκούρο μπλε χρώμα.

Ελένη Μενεγάκη παντελόνι δημόσια εμφάνιση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη όσον αφορά την προσωπική της ζωή, τις επόμενες ημέρες θα περάσει δύσκολα. Κάποιες πληροφορίες ήρθαν στα χέρια του Vanda's blog για την την λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA και τις δύσκολες ημέρες που περνά, έχοντας όμως στο πλευρό την οικογένειά της.