Μοναδικό το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Ξέρουμε πόσο κοστίζει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοναδικό το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα από τα BSB επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Το ότι το φόρεσε μάλιστα με πουκάμισο από μέσα, το έκανε να δείχνει ακόμη πιο μοναδικό.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι λάτρης της συγκεκριμένη αλυσίδας ένδυσης - υπόδησης και πολλές φορές έχουμε δει να επιλέγει κομμάτια τους, τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και στην εκπομπή της. Κάνει απίστευτους συνδυασμούς και με αυτό τον τρόπο... παραδίδει μαθήματα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες όλες τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην εκπομπή, αποκαλύπτοντας έτσι τις μάρκες εταιριών που φοράει για κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται.

Έτσι λοιπόν και πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε το συγκεκριμένο look που μας άρεσε πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μίνι τζιν φόρεμα με ράντες, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα, κάνοντας το έτσι να δείχνει σαν ένα. Το look της ολοκλήρωσε επιλέγοντας ένα ζευγάρι λευκά sneakers από την εταιρία supergag greece.

Η Φαίη Σκορδά μας έδωσε έτσι μια ιδέα για ένα άψογο ανοιξιάτικο look που πρέπει και εσύ να αντιγράψεις φέτος με το που βγεις από την καραντίνα.

Αυτό είναι το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB

ΤΖΙΝ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ - 59,90€

Φαίη Σκορδά Πρωινό φόρεμα BSB

Πρόκειται για το αμάνικο και συγκεκριμένα με τιράντες τζιν μίνι φόρεμα που θα βρεις από την νέα συλλογή για την Άνοιξη 2020. Έχει στο μπροστινό μέρος του φερμουάρ, ενώ η γραμμή του είναι εφαρμοστή.

Να σημειώσουμε πως σαν Brand Ambassador της BSB η παρουσιάστρια του Πρωινού, Φαίη Σκορδά, πριν από λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για την αγαπημένη εταιρία ένδυσης - υπόδησης η οποία σίγουρα σας αφορά. Τι συνέβη ωστόσο δείτε αναλυτικά εδώ.