Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φρενίτιδα με τα χρυσά σκουλαρίκια της Kate Middleton

Θα τα λατρέψεις!

Φρενίτιδα με τα χρυσά σκουλαρίκια της Kate Middleton
CELEBRITY STYLE 15.04.2020 16:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Kate Middleton είναι μία γυναίκα που ξέρει από στιλ και αυτό φαίνεται τόσο από τα ρούχα όσο και από τα αξεσουάρ που επιλέγει και γι΄αυτό το λόγο μας έπιασε κανονική φρενίτιδα μόλις είδαμε τα χρυσά σκουλαρίκια που επέλεξε να φορέσει για να δουλέψει από το σπίτι.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ξέρει να εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της και έτσι δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο στο look που επέλεξε για την τηλεδιάσκεψη με δασκάλους και το προσωπικό της πρωτοβάθμιας ακαδημίας Casterton στο Burnley της Αγγλίας.

Η σύζυγος του Ουίλιαμ έχει δείξει αρκετές φορές πως βρίσκεται δίπλα στον αγγλικό λαό και έτσι δε θα μπορούσε να αφήσει το θέμα την εκπαίδευσης έτσι. Για το λόγο αυτό έκανε ένα ενδιαφέρον zoom call με σκοπό να δώσει από τη μεριά της συγχαρητήρια στους δασκάλους που συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους άριστα εν μέσω καραντίνας.

«Ειλικρινά συγχαρητήρια σε εσάς και σε όλους όσους είναι εργάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πρέπει να είναι μια ανακούφιση για όλους τους γονείς, οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή να γνωρίζουν ότι μπορεί να διατηρηθεί μια ομαλότητα για τα παιδιά τους και ότι υπάρχει ένα ασφαλές μέρος για μείνουν. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας» είπε η ίδια.

Τα σκουλαρίκια που μας "τρέλαναν"

Μπορεί να βρισκόταν απλά στο σπίτι, ωστόσο η Kate Middleton, επέλεξε να κάνει για ακόμα μία φορά μία σικάτη εμφάνιση που τους άφησε όλους ξερούς. Το στοιχείο που "έκλεψε" τις εντυπώσεις ωστόσο δεν ήταν άλλο από τα χρυσά της σκουλαρίκια.

Η συλλογή με τα αξεσουάρ της είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, ενώ έχει κληρονομήσει και μερικά μοναδικά κομμάτια από την Νταϊάνα.

Τα σκουλαρίκια της τα συνδύασε με ένα απλό κίτρινο τοπ και απλά ίσια μαλλιά. Κατάφερε λοιπόν με πολύ απλές κινήσεις να δημιουργήσει ένα μοναδικό look.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η γυμναστική που επιλέγει η Kate Middleton για μένει σε φόρμα

Κίνηση ματ από William και Kate - Δεν φαντάζεστε τι "έκλεψαν" από τον Harry και την Meghan

Share