Είναι απίστευτη η παιχνιδιάρικη ροζ ολόσωμη φόρμα της Αθήνας Οικονομάκου

Είναι ότι πιο girly

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι απίστευτη η παιχνιδιάρικη ροζ ολόσωμη φόρμα της Αθήνας Οικονομάκου

Η νέα συλλογή του «Project Soma» είναι γεγονός και όλα τα κομμάτια για την Άνοιξη 2020 είναι μοναδικά. Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε σε μια φωτογραφία της, μια απίστευτη και παιχνιδιάρικη ροζ ολόσωμη φόρμα η οποία είναι απίθανη για τις Ανοιξιάτικες βόλτες μας μετά το τέλος της καραντίνας.

Η ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» μπορεί πλέον να μην μπορεί να πηγαίνει στο πλατό να γυρίσματα, αφού έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας, ωστόσο τα δυο διαδικτυακά καταστήματα που έχει συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και με τεράστια επιτυχία.

Η Αθηνά Οικονομάκου, διατηρεί μόνη της την συλλογή κοσμημάτων «All over», ενώ σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη την συλλογή ρούχων «Project Soma». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για την συλλογή ρούχων.

Η ίδια η ηθοποιός, λατρεύει όλα τα κομμάτια που σχεδιάζουν, για αυτό και σε δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και στην καθημερινότητα της, επιλέγει να φοράει ρούχα των κολεξιόν τους. Πραγματοποιεί απίστευτους συνδυασμούς, ενώ σίγουρα όπως βλέπουμε ξέρει πως να τα φοράει σωστά και να μην την... φοράνε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της, όπου πόζαρε στο φακό, φορώντας μια απίστευτη ολόσωμη φόρμα που πρόκειται να λατρέψεις και εσύ, όπως κάναμε και εμείς.

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Πρόκειται για την ολόσωμη φόρμα «Yours truly overall», την οποία μπορείς να βρεις στην νέα τους συλλογή του «Project Soma», με 225 €.

https://www.instagram.com/p/B_PpJHFn98O/

Συνδύασε την για μια πιο πρωινή εμφάνιση με τα αγαπημένα σου sneakers και μια τσάντα πλάτης. Για πιο βραδινές εξόδους φόρεσε την με ψηλές γόβες ή πέδιλα με χοντρό τακούνι, ένα μικρό τσαντάκι, και ένα λαμπερό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Εμείς στην προτείνουμε ανεπιφύλαχτα!