Ξέρουμε πού θα βρεις το φλοράλ φόρεμα που διάλεξε η Kate Middleton

Και σε χαμηλή τιμή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέρουμε πού θα βρεις το φλοράλ φόρεμα που διάλεξε η Kate Middleton

Η Kate Middleton αποτελεί ένα από τα βασικότερα fashion icon της σύγχρονης εποχής και σε κάθε της εμφάνιση, οι φανς της βασιλικής οικογένειας παραληρούν. Εμείς βρήκαμε το φλοράλ φόρεμα που διάλεξε να φορέσει στα γενέθλια του Λούις, και ξέρουμε πού θα το κάνεις δικό οσυ.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως η Kate Middleton θα γίνει η γυναίκα του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την συγκρίνουν, με την προηγούμενη νύφη που είχε μπει στη βασιλική οικογένεια, η οποία δεν είναι άλλη από την Diana.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ήθος της αλλά και τη φινέτσα της και έχει τραβήξει τα βλέμματα των φανς της βασιλικής οικογένειας.

Τα ντυσίματά της είναι πραγματικά ένα κι ένα και έτσι δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και το φόρεμα που διάλεξε για τα γενέθλια του αγαπημένου της γιου.

Kate Middleton φόρεμα

Μίντι, στις αποχρώσεις του λιλά και του μπλε, το φόρεμα αυτό είναι ιδανικό για την άνοιξη και για τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή Ghost και κοστίζει περίπου 90 ευρώ. Βέβαια από τη στιγμή που το έβαλε η Kate Middleton, ξεπούλησε, ωστόσο αν θέλεις να το κάνεις δικό σου στο μέλλον, μπορείς να το βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για την Kate Middleton

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Ρέντινγκ από τον πρώην πιλότο των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Μίντλετον και την πρώην αεροσυνοδό Κάρολ Γκόλντσμιθ Μίντλετον. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Την Πίπα (Φιλίπα Σάρλοτ, γεννημένη το 1983) και τον Τζέιμς (Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987). Για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί η Κέιτ φοίτησε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσαϊρ.

Μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι. Φοίτησε στο σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν στο Μπέρκσαϊρ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Μάρλμπορο στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006, πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 στην εταιρεία των γονέων της, ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ. Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, του Ουίλιαμ και του Χάρι. Ο Τεστίνο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον.