Φόρεσε και εσύ τα sneakers σου σαν την Αθήνα Οικονομάκου - Η πιο fashion εμφάνιση της άνοιξης

Θα την αντιγράψεις σίγουρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φόρεσε και εσύ τα sneakers σου σαν την Αθήνα Οικονομάκου - Η πιο fashion εμφάνιση της άνοιξης

Την πιο fashion εμφάνιση της, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και τράβηξε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα επάνω της. Ξέρει από μόδα και θέλει να ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν. Χθες, μας έδειξε πως να φορέσουμε τα λευκά sneakers μας με τον πιο στιλιστικό τρόπο.

Η ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά τις της ταιριάζει, τόσο με τα χρώματα της, όσο και με την σιλουέτα της. Συνήθως επιλέγει να φοράει ρούχα από τη συλλογή που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη το «Project Soma». Λατρεύει όλα τα κομμάτια της εταιρίας τους.

Χθες, την πρώτη ημέρα μετά την καραντίνα πήγε στο κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι, αφού έχει βγει η νέα συλλογή της και στα κοσμήματα. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της.

Στις φωτογραφίες μάλιστα αυτές, μας έδειξε πως να φορέσουμε τα λευκά μας sneakers με τον πιο ανοιξιάτικο και girly φόρεμα. Συγκεκριμένα, τα συνδύασε με λευκή ψηλή κάλτσα αθλητική και με ένα ροζ μίνι φόρεμα από τη συλλογή της.

Και στα επαγγελματικά της διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η σειρά που πρωταγωνιστεί έρχεται στις οθόνες μας με νέα επεισόδια.

Δες πως να φορέσεις και εσύ τα sneakers σου σαν την Αθηνά Οικονομάκου

  • Με αεράτο φόρεμα - Αν θέλεις να το συνδυάσεις με άσπρα sneakers προτίμησε πιο κοντά φορέματα ώστε να αναδεικνύονται τα πόδια σου. Επίλεξε φορέματα σε ουδέτερα χρώματα με φουσκωτά μανίκια ή και με πολλά βολάν. Επίσης πολύ στη μόδα είναι και τα midi φορέματα με φλοράλ print.
  • Με Slip φούστα - Για τις πρωινές ώρες ο πιο κατάλληλος συνδυασμός είναι με άσπρα sneakers, καθώς θα της δώσουν έναν πιο casual αέρα. Συνδύασε τα με μία oversized μπλούζα και μία shoulder τσάντα.
  • Με πλισέ φούστα - Το πρωί μπορείς να συνδυάσεις την πλισέ φούστα με λευκά sneakers, ένα τοπ και μία ψάθινη τσάντα. Γενικά προτίμησε πλισέ φούστες σε ουδέτερα χρώματα ή σε παστελ, πιο συγκεκριμένα το λιλά είναι πολύ στη μόδα, ώστε να μπορείς να τις συνδυάσεις και την επόμενη σεζόν.
  • Με palazzo παντελόνι - Για το πρωί προτίμησε λινά, αέρινα παντελόνια σε μπεζ χρώμα ή γενικότερα σε ουδέτερα χρώματα. Συνδύασέ τα το πρωί με άσπρα sneakers και ένα κοντό τοπ με φουσκωτά μανίκια. Ολοκλήρωσε το look σου με μικρά τετράγωνα γυαλιά και μία μικρή, πλεκτή τσάντα.
  • Με Oversized blazer - Προτίμησε τα blazer σε ουδέτερα χρώματα και δώσε προσοχή στα παστέλ, ειδικά στο λιλά και το φιστικί. Μάλιστα, αν θέλεις να κάνεις πιο casual το ντύσιμό σου, φόρεσε το oversized blazer σου με ποδηλατικό κολάν και λευκά sneakers.