Θεϊκά τα φιδίσια πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Θα φας σκάλωμα

Είναι το νούμερο ένα trend

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεϊκά τα φιδίσια πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Θα φας σκάλωμα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πλέον μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας πέδιλα, μιας και η Βίκυ Καγιά μας δείχνει με απλό τρόπο πως θα εντυπωσιάσουμε τους πάντες στις εξόδους μας. Θα φας σκάλωμα με τα φιδίσια παπούτσια της από τα Migato.

Συγκεκριμένα, τα παπούτσια που επιλέγει κυρίως να φοράει η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι από την εταιρία των Migato, στην οποία κιόλας είναι brand ambassador. Την έχουμε δει να επιλέγει εντυπωσιακά κομμάτια τα οποία κιόλας ξεπουλάνε σαν τρελά και όχι άδικα, μιας και οι τιμές τους, είναι απίστευτες.

Αυτή την φορά, η ίδια θέλησε να μας δώσει μια "γεύση" από το νέο trend του καλοκαιριού στα παπούτσια, που δεν είναι άλλο από τα animal prints. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι παπουτσιών, snakeskin, που είμαστε σίγουρες θα μαγνητίσει ενώ συγχρόνως θα σε κρατήσει κομψή μιας και είναι μοντέρνο, αλλά και άνετο.

Πριν λίγες μέρες ωστόσο, «έσκασαν» και μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στην ζωή της παρουσιάστριας.

Με 57 ευρώ μόνο τα φιδίσια πέδιλα που φοράει η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη βρει τα animal prints πέδιλα που θα φοράει όλο το καλοκαίρι και εμείς ανακαλύψαμε πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 57 ευρώ. Είναι πορτοκαλί και πάνε με όλα.

Από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν πρέπει να λείπουν ποτέ τα πέδιλα όπως τονίζει και η ίδια. Είναι διαχρονικά και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ, με όλα σου τα outfits.

Η Βίκυ Καγιά που φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της αποφάσισε φέτος να επενδύσει σε ένα σχέδιο με χαμηλό τακούνι και λουριά που κάνει την διαφορά και τα κάνει λίγο πιο τσαχπίνικα. Κι εμείς εννοείται πως βρήκαμε από που μπορείς να τα παραγγείλεις κι εσύ online.