Ελένη Μενεγάκη: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο με φόρεμα αξίας 528 ευρώ - Θα πάθετε πλάκα

Μόνο εκείνη θα μπορούσε να το φορέσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο με φόρεμα αξίας 528 ευρώ  - Θα πάθετε πλάκα

Με φόρεμα αξίας 528 € «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες. Μόλις δείτε την εμφάνιση της παρουσιάστριας της μεσημεριανής ζώνης του ALPHA tv, θα πάθετε πλάκα. Έχει στιλ και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και μετράει πολλά χρόνια καριέρας και εμπειρίας στο χώρο. Ενώ, σε κάθε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, καθώς είναι άκρως γοητευτική.

Από την Δευτέρα, όπως όλοι μας μετά την άρση των μέτρων και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε σιγά σιγά να επιστρέφει στην καθημερινότητα της και η διάθεση της φαίνεται να έχει βελτιωθεί αρκετά. Μπορεί να μην είχε σταματήσει την εκπομπή της εν μέσω καραντίνας, σημειώνοντας μάλιστα και άνοδο στις μετρήσεις τηλεθέασης, ωστόσο ήταν εμφανές πως η όλη κατάσταση την είχε καταβάλει μέχρι ενός σημείου.

Ένας από τους λόγους που η παρουσιάστρια περνούσε μια δύσκολη περίοδο εν μέσω καραντίνας είναι γιατί είχε στείλει τη μητέρα της εκτός Αθήνας γιατί φοβόταν για την την υγεία της. Ενώ, δύσκολο ήταν και το Πάσχα για την Ελένη Μενεγάκη και έχουμε αναλυτικά το λόγο που για πρώτη φορά πέρασε «μαύρες» γιορτές.

Η πρώτη βόλτα μετά την καραντίνα της Ελένης Μενεγάκη και ο φωτογράφος την «τσάκωσε» με φόρεμα 528 €

Απόλυτα χαλαρή και απαλλαγμένη απ' το άγχος για την κατάσταση της μητέρας της, για πρώτη φορά μέσα σε σχεδόν δύο μήνες η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε σαν μοντέλο στον φακό του YOU, δείχνοντας πως παραμένει μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα και πως σιγά-σιγά επιστρέφει κι εκείνη στην ξέγνοιαστη καθημερινότητά της.

Μάλιστα, και το φόρεμα της ήταν αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα απίστευτο midi ριγέ φόρεμα στο χρώμα της Άνοιξης. Παρόμοιο μπορείς να βρεις και εσύ στα Missoni από 528 €.

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα χρήματα