Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το νούμερο ένα trend σε τσάντα - Βρες την στα Bershka με μόνο 17,99 ευρώ

Σε πολύ οικονομική τιμή και άκρως καλοκαιρινή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε το νούμερο ένα trend σε τσάντα - Βρες την στα Bershka με μόνο 17,99 ευρώ

Το νούμερο ένα trend σε τσάντα, φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα και μπορείς να βρεις και εσύ παρόμοια σε όλα τα καταστήματα των Bershka, με μόνο 17,99 €. Είναι πολύ άνετη, χωράει τα πάντα και μπορείς να την φορέσεις με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, την πρώτη της βόλτα έκανε η Ελένη Φουρέιρα και σας έχουμε τις φωτογραφίες, αφού δεν γινόταν να μην την «τσακώσει» ο φωτογραφικός φακός. Μάλιστα, είχε και μια τυχαία συνάντηση με ξανθιά και αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Από την καραντίνα δεν ξέφυγαν ούτε τα διάσημα πρόσωπα της showbiz που έμειναν σπίτι. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η τραγουδίστρια ήταν από αυτούς που αποφάσισαν να αδράξουν την ευκαιρία και να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό.

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν με χαλαρή διάθεση και αθλητική, αλλά παράλληλα στιλάτη εμφάνιση, έκανε μια βόλτα στην φύση με τον φακό των φωτογράφων να είναι εκεί και να την αποθανατίζει με τον καλό της φίλο και αγαπημένο make up artist Παντελή Τουτουνζή.

Πριν την δείτε ωστόσο με αθλητικό look, δείτε την και με μαγιό. Το κορμί της είναι «φωτιά» και θα πάθετε την πλάκα σας.

Η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε την νούμερα ένα trend σε τσάντα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις τραγουδίστριες που ξέρουν τι σημαίνει μόδα και κάθε φορά πάνω στη σκηνή, αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της, τραβάει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει και είναι «fuego».

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την καραντίνα, επέλεξε ένα σπορ look. Συνδύασε την μαύρη buggy φόρμα της, με sneakers. μαύρο φουτεράκι και ένα απίστευτο τσαντάκι μπανάνα που βρίσκεται στα trends και είναι νούμερο ένα στις τσάντες.

Ελένη Φουρέιρα τσάντα Bershka

Στα Bershka θα βρεις παρόμοια με 17,99 ευρώ

Εγώ σου βρήκα παρόμοια στα Bershka και σε πολύ οικονομική τιμή. Συγκεκριμένα σου βρήκα το τσαντάκι μέσης trekking το οποίο είναι πολύχρωμο. Μπορείς να το φορέσεις με αθλητικό look, ακόμη και σε μια πιο casual - chic.

Bershka τσάντα μπανάνα 17,99 ευρώ