Παραμυθένια η φλοράλ φούστα της Αθήνας Οικονομάκου - Για ρομαντικές εμφανίσεις

Είναι απίστευτη για το καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραμυθένια η φλοράλ φούστα της Αθήνας Οικονομάκου - Για ρομαντικές εμφανίσεις

Η φλοράλ φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι παραμυθένια και για άκρως ρομαντικές εμφανίσεις τώρα το καλοκαίρι. Είναι απίστευτη και θα την βρεις στη νέα συλλογή του «Project Soma» που κυκλοφόρησε και ήδη κάνει χαμό σε πωλήσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τη μόδα και καθημερινά πραγματοποιεί στιλάτες εμφανίσεις, φορώντας τις πιο hot τάσεις που κυκλοφορούν. Βέβαια, επιλέγει κυρίως να φοράει τόσο σε ρούχα, αλλά και κοσμήματα από τις δικές της συλλογές που σχεδιάζει.

Αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις σε φωτογραφίες της απίστευτα look και θα πάρεις μοναδικές ιδέες τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ. Της αρέσει να κάνει τολμηρούς και νέους συνδυασμούς, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στα χρώματα της και στο σωματότυπο της.

Αυτή είναι η φλοράλ παραμυθένια φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είδαμε λοιπόν να φοράει την απίστευτη φλοράλ φούστα της με τον πιο εντυπωσιακό και καλοκαιρινό τρόπο. Είναι μάξι, αέρινη και θα την λατρέψεις για τις καυτές ημέρες της θερινής περιόδου. Έχει την ονομασία «Waterloo Skirt».

Την φούστα της μάλιστα, συνδύασε με ένα μαντήλι - μπλούζα με το ίδιο σχέδιο που έχει την ονομασία «Tropicana Scarf» και με τη ζώνη «Jasmine Belt».

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως η Αθηνά Οικονομάκου σχεδιάζει μάλιστα στο «Project Soma» τις δικές της μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Δείτε τες εδώ.

Να σημειώσουμε επίσης πως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστό στις διαδικτυακές της φίλες με μια ανάρτηση στο story της πως μπορούν και οι γυναίκες στην Γερμανία να κάνουν τις αγορές τους και να τους πάνε πακέτο τα κομμάτια που θα διαλέξουν. Την ανακοίνωση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί και με την Μαίρη Συνατσάκη. Μπορείτε να την δείτε εδώ αναλυτικά και να διαβάσετε πληροφορίες για το ευχάριστο γεγονός.