Αννίτα Μπραντ: Φόρεσε φούστα από τα H&M και παραδίδει μαθήματα στις εγκυμονούσες

Πόσο κοστίζει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αννίτα Μπραντ: Φόρεσε φούστα από τα H&M και παραδίδει μαθήματα στις εγκυμονούσες

H Αννίτα Μπράντ φόρεσε φούστα από τα H&M και παραδίδει μαθήματα στις εγκυμονούσες, ενώ έριξε το Instagram με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του φαίνεται να περνάει το αγαπημένο ζευγάρι, από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Αννίτα Μπραντ έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της.

«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας.

Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας» είχε πει ο Χάρης γεμάτος χαρά και ευτυχία για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του. Δείτε εδώ και την τρυφερή ανάρτηση που έκανε με τον σύζυγο της.

Η ανάρτηση της Αννίτας Μπραντ με φουσκωμένη κοιλίτσα και φούστα H&M

H Αννίτα Μπραντ είναι μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα που ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της φροντίζει πάρα πολύ την εμφάνιση της.

Αυτή την φορά πόζαρε με μια στενή φούστα και ένα όμορφο ροζ τοπ που της πήγαιναν πάρα πολύ, ενώ τα βλέμματα τράβηξε η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Εμείς βρήκαμε στα H&M μια παρόμοια φούστα σαν και αυτή που φοράει και θα την βρεις εδώ

Δείτε την ανάρτηση της:

 Αννίτα Μπραντ έγκυος