Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το παπούτσι που είναι μόδα κάθε καλοκαίρι - Αναπαυτικό και φλατ

Θα το θες τώρα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το παπούτσι που είναι μόδα κάθε καλοκαίρι - Αναπαυτικό και φλατ

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το παπούτσι που είναι μόδα κάθε καλοκαίρι γιατί είναι αναπαυτικό, άνετο και φλατ. Το φοράς σίγουρα στην παραλία, αλλά και μέσα στο σπίτι ή ακόμα και σε κάποια χαλαρή έξοδο σου το πρωί.

Τα crocs είτε τα μισείς, είτε τα λατρεύεις. Ενδιάμεσο δεν έχει. Έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές, με τακούνια, σε μορφή τσάντας, ακόμη και με θήκες για τα ψιλά.

Κι όσο κι αν κάποιοι τα μισούν, σύμφωνα με έρευνα της επενδυτικής τράπεζας Piper Jaffray, τα crocs ανέβηκαν στις κατηγορία υποδημάτων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία με έδρα το Κολοράντο, ανήλθε από το Νο.19 την περασμένη άνοιξη, στο Νο 7 το φθινόπωρο.

Τα χοντροκομμένα αυτά παπούτσια, μπορεί να μην δείχνουν τόσο κολακευτικά εξωτερικά, ωστόσο είναι πάρα πολύ άνετα και αναπαυτικά για τα πόδια μας. Δείτε ωστόσο, φωτογραφία από το απίστευτο ξενοδοχείο που έμεινε η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος. το περασμένο σκ.

Η Φαίη Σκορδά έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση της σε αυτό το παπούτσι. Φόρεσε ένα μαύρο ζευγάρι το οποίο μπορείς να το βάλεις παντού το πρωί, ακόμα και στην παραλία ή και μέσα στο σπίτι.

Δείτε το παπούτσι που διάλεξε:

Φαίη Σκορδά ρούχα μόδα

Λίγα λόγια για τα crocs παπούτσια που διάλεξε και η Φαίη Σκορδά

Η άνοδος της λάμψης της γενιάς Ζ συνέπεσε με μια σειρά ανοδικών πωλήσεων για την Crocs. Για το τρίτο τρίμηνο, τα έσοδα αυξήθηκαν 19,8% στα 312,8 εκατομμύρια δολάρια, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες της Wall Street πως τα έφτανε στα 302,1 εκατομμύρια δολάρια.

Και η σημερινή επιτυχία της εταιρείας είναι ευπρόσδεκτη, δεδομένου ότι πέρασε μια μέτρια περίοδο πρόσφατα. «Υπήρξε σίγουρα μια εποχή που η Crocs δεν είχε ανανεώσει το μάρκετίνγκ της ώστε να απευθυνθεί προς τον νέο καταναλωτή» δήλωσε η Πουλ. «Η μάρκα γερνούσε και γινόταν λίγο πιο αρρενωπή. Αλλά αναμφίβολα το αλλάξαμε αυτό. Τώρα στοχεύουμε σε νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο».