Στα εκπτωτικά το ολόσωμο μαγιό της Ζέτας Μακρυπούλια - Έχουν μείνει ελάχιστα αποθέματα

Είναι τόσο σικ, θα το φοράς όλο το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα εκπτωτικά το ολόσωμο μαγιό της Ζέτας Μακρυπούλια - Έχουν μείνει ελάχιστα αποθέματα

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την περίοδο βρίσκεται διακοπές με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη και φίλους τους και μέσα από τα social media μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα! Σε ένα από αυτά φορούσε ένα εξαιρετικό ολόσωμο μαγιό, το οποίο η ομάδα του Youweekly.gr ανακάλυψε πως βρίσκεται σε έκπτωση 20% αυτή την περίοδο και... πρέπει οπωσδήποτε να το εντάξεις στην καλοκαιρινή σου συλλογή.

Είναι πουά, που ανήκει στις πρώτες τάσεις αυτό το καλοκαίρι - δες εδώ και το πουά φόρεμα των Zara που σου βρήκαμε. Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις στην εταιρεία Erka Mare και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα.

Αυτό είναι το μαγιό της Ζέτας Μακρυπούλια που βρίσκεται σε έκπτωση -20%

Ζέτα Μακρυπούλια εκπτωτικό μαγιό

Κι αναρωτιέστε πως κρατάει το κορμί της σε τέτοια φόρμα, δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη

Εδώ θα βρεις το μαγιό της Ζέτας Μακρυπούλια που είναι σε προσφορά:

Εκπτωτικά μαγιό 2020

Κι επειδή αρκετές κοπέλες φοβούνται να δοκιμάσουν το ολόσωμο μαγιό πάνω τους, να τονίσουμε πως προσαρμόζεται υπέροχα σε κάθε σιλουέτα και πως πρέπει να έχεις ένα τέτοιο item στη ντουλάπα σου. Τα ολόσωμα μαγιό ταιριάζουν τέλεια με μια μάξι φούστα σε ένα beach party. Να το θυμάσαι αυτό!