Μιμή Ντενίση: Το ολόσωμο μαγιό που επέλεξε αποτελεί το νούμερο 1 trend της σεζόν

Το σώμα της χωρίς φίλτρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση: Το ολόσωμο μαγιό που επέλεξε αποτελεί το νούμερο 1 trend της σεζόν

Η Μιμή Ντενίση ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε την παραλία. Επέλεξε ωστόσο να φορέσει, ένα πολύ ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό, το οποίο μάλιστα αποτελεί το νούμερο 1 trend της σεζόν και το βλέπουμε σε πολλά καταστήματα!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει σε κάθε της εμφάνιση πως είναι μία γυναίκα με απαράμιλλο στιλ, η οποία έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει, ακόμα κι όταν είναι στην παραλία.

Αυτό είναι το μαγιό που επέλεξε να φορέσει η Μιμή Ντενίση

Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση, έβαλε ένα long sleeve surf ολόσωμο μαγιό και πόζαρε στο φακό, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το σώμα της, χωρίς καθόλου φίλτρα. Να σημειώσουμε βέβαια πως η αγαπημένη ηθοποιός κρατιέται πάρα πολύ καλά για την ηλικία της. Δείτε ποια είναι εδώ!

Μάλιστα η ηθοποιός αστειεύτηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας καθώς σχολίασε ότι το μαγιό και ο σκύλος είναι ασορτί!

Η συγκινητική ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγιά Σοφιά

«Ετούτος ο Ναός δεν είναι έργο ανθρώπων. Είναι έργο Θεού. Με την δική Του καθοδήγηση έγινε. Γι αυτό κανείς δεν θα μπορέσει να τον καταστρέψει Ποτέ. Κι αν Κάποτε πέσει η Πόλη σε χέρια των κατακτητών, η Αγία Σοφία θα τους θυμίζει πως ο Θεός διάλεξε αυτή τη Πόλη κι αυτόν το Λαό για να χτιστεί ο μεγαλύτερος Οίκος της Λατρείας του. Κι αν Κάποτε οι Βάρβαροι σβήσουν όλα τα καντηλέρια της, θα μείνει ο Ήλιος να φωτίζει τα αναρίθμητα παράθυρα της για να βλέπουν οι ναυτικοί από τον Βόσπορο και οι περαστικοί από την Πόλη, και να μην χάνουν τη Πίστη τους στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία!» Από το έργο μου, "Θεοδώρα, η Αγία των Φτωχών". 1995» ήταν η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση.

Λίγη ώρα αφού ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να σχολιάσει, τοποθετώντας μία λυπημένη φατσούλα προκειμένου να δείξει την θλίψη του για όλα όσα συμβαίνουν.

Η ηθοποιός με τη σειρά της του απάντησε: «Αγαπητέ Μπουράκ είναι ένα μνημείο που πρέπει να μοιραστούμε και όχι να χωρίζει τις θρησκείες. Κρίμα».