Η Βίκυ Καγιά σε φωτογραφία για το GNTM 3 με Migato παπούτσι - μόνο - 20 ευρώ!

Κορίτσια τρέξτε είναι σε προσφορά και έκανε 55 ευρώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά σε φωτογραφία για το GNTM 3 με Migato παπούτσι - μόνο - 20 ευρώ!

Απίστευτη προσφορά τρέχουν τα καταστήματα Migato για κάτι κόκκινα συγκλονιστικά παπούτσια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά σε φωτογράφισή της στα παρασκήνια του GNTM 3! Από 55 ευρώ πλέον τα έχουν στα 20 και... τέτοιες ευκαιρίες κορίτσια δεν χάνονται.

Η Βίκυ Καγιά είναι κεντρικό πρόσωπο των Migato εδώ και αρκετά χρόνια και συνηθίζει στις εμφανίσεις της να φορά διάφορα fashion items της εταιρείας. Προσφάτως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της φωτογραφία που ποζάρει πάνω στους κύβους του GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα κόκκινα πέδιλα ολοκλήρωναν υπέροχα το σύνολό της. Η τιμή τους, δε, συγκλονιστική οπότε... δεν μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά από τα παρασκήνια του GNTM 3 με τα παπούτσια Migato

Αυτά είναι τα παπούτσια Migato που κάνουν μόνο 20 ευρώ

Migato Βίκυ καγιά GNTM 3

Αξίζει να σημειωθείς πως η Βίκυ Καγιά πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε με το νούμερο 1 trend της σεζόν σε παντελόνι και σας το βρήκαμε μόνο με 9,99 ευρώ!

Ανακοίνωση από την Βίκυ Καγιά για την εταιρεία Migato - Κορίτσια τρέξτε

Σήμερα μαζί με την αγαπημένη μου Migato σας έχω φαντάστηκα νέα!

Από αύριο έχετε -20% σε όλη την καλοκαιρινή collection .. αλλά φρόντισα να έχετε έξτρα -10% από εμένα με τον κωδικό “Vicky10” σε όλα τα φυσικά καταστήματα. Δηλαδή σύνολο -30% για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά Migato και να είστε ultra στυλάτες στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Προσοχή η έκπτωση ισχύει μόνο στα φυσικά κατάστηματα μέχρι και το Σαββατοκύριακο (21 Ιουνίου). Περιμένω να δω τις επιλογές σας στο #migatolovers!

Η Migato τηρεί ολα τα μέτρα προστασίας για να μένουμε ασφαλείς!

Βίκυ Καγιά Migato ανακοίνωση