Με μαγιό αξίας 220 ευρώ η Βίκυ Καγιά στην Μύκονο

Κοιτούσαν όλοι το απίστευτο κορμί της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαγιό αξίας 220 ευρώ η Βίκυ Καγιά στην Μύκονο

Στη Μύκονο απόλαυσε πριν από λίγες ημέρες τις διακοπές της η Βίκυ Καγιά μαζί με την οικογένεια της. Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η παρουσιάστρια έκανε τις βουτιές της με μαγιό αξίας 220 €.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο γέμισε τις μπαταρίες της, καθώς την περιμένει ένας δύσκολο χειμώνας λόγω των υποχρεώσεων της. Θα την βρεις, στο GNTM, όπως και στο Shopping Star, ενώ όπως ανακοίνωσε ετοιμάζει και κάτι καινούριο.

Ο φωτογραφικός φακός πριν από μερικές ημέρες, «τσάκωσε» την Βίκυ Καγιά σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά να απολαμβάνουν τον ήλιο και να κάνουν το μπάνιο τους. Ενώ, η τρυφερή μαμά δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της την κόρη και το γιο της.

Ωστόσο, πολλά μάτια έπεσαν και πάνω στο κορμί της, καθώς διατηρεί αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες της ηλικίας της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, προσέχει την διατροφή της, ενώ κάνει καθημερινή γυμναστική.

Αυτό είναι το μαγιό της Βίκυς Καγιά

Για την συγκεκριμένη ημέρα, η Βίκυ Καγιά, φόρεσε ένα απίστευτο μπικίνι από την εταιρία Eres. Το τοπ κοστίζει 110 €, ενώ το σλιπ 110 €.

Βίκυ Καγιά Μύκονο με μαγιό 220 €

Με φουσκωτό σκάφος στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά - Την είχε συνεχώς στην αγκαλιά του ο Ηλίας Κρασσάς

Στη Μύκονο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδιά τους. Οικογενειακώς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Απόλαυσαν βόλτα με το φουσκωτό σκάφος και ο σύζυγός της την είχε συνεχώς στην αγκαλιά του.

Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ, κάνει καθημερινά τις βουτιές του στη θάλασσα, αλλά και τις βόλτες του στα πανέμορφα στενά και σημεία του νησιού των ανέμων.

Μια ημέρα από τις διακοπές τους επέλεξαν να την περάσουν στη θάλασσα. Έτσι, πήραν φουσκωτό σκάφος και επισκέφθηκαν τις εντυπωσιακές παραλίες με τα καταγάλανα νερά και τις χρυσές άμμους.

Το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του τα παιδιά και απολάμβανε το απέραντο γαλάζιο. Ενώ, ο Ηλίας Κρασσάς δεν άφησε λεπτό επίσης από την αγκαλιά του την Βίκυ Καγιά και είχε συνεχώς το χέρι του στην πλάτη της. Δείτε ωστόσο πως περνούσαν τις ημέρες τους την περίοδο της καραντίνας.