Σε έκπτωση το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που θέλουν όλες - Από 179 ευρώ έπεσε στα...

Σου βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε έκπτωση το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που θέλουν όλες - Από 179 ευρώ έπεσε στα...

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα, είναι πολύ εντυπωσιακές. Μια όμως τράβηξε τα περισσότερα σχόλια. Εκείνη που φορούσε ένα απίστευτο maxi με διαφάνειες φόρεμα. Εμείς βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις και βρίσκεται και σε έκπτωση. Από τα 179 € που ήταν η αρχική του τιμή, έχει πέσει περίπου 100 κάτω.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τα φωτεινά χρώματα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της, αλλά και από ότι έχουμε δει τόσα χρόνια από τις εμφανίσεις της.

Ακόμη και στις διακοπές της στην Άνδρο λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλει να είναι λαμπερή και περιποιημένη. Για αυτό και σε μια από τις εμφανίσεις της, επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο maxi φόρεμα bohem, με διαφάνειες, ανοιχτό μπούστο, ενώ είχε πάνω του όλες τις φωτεινές αποχρώσεις.

Με το που το είδαμε δεν γινόταν να μην ψάξουμε να βγούμε ποιας εταιρίας είναι! Κάνοντας την έρευνα μας, ανακαλύψαμε πως το φόρεμα είναι από την εταιρία Macacao, και έχει την ονομασία «Frida dress».

Μάλιστα, βρίσκεται σε έκπτωση! Από 179 € που ήταν η αρχική του τιμή έχει πέσει στα 89,50 € και μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

Αυτό είναι το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που πριν την έκπτωση κόστιζε 179 ευρώ

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης στο Instagram με το εντυπωσιακό φόρεμα της

Το συγκεκριμένο φόρεμα, είδαμε από μια ανάρτηση που είχε πραγματοποιήσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες. Τα σχόλια μάλιστα, είχαν πέσει σαν την βροχή.

Να πούμε επίσης, πως αυτό το φόρεμα δεν είναι το μοναδικό που εντυπωσίασε τις διαδικτυακές της φίλες. Στις διακοπές της στην Νάξο, επέλεξε ένα εντυπωσιακό maxi και αέρινο φόρεμα που προκάλεσε «ταραχή» στο διαδίκτυο.