Με μαύρο γυαλιστερό κολάν η Ζέτα Μακρυπούλια στο The 2night show- Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Μοναδική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μαύρο γυαλιστερό κολάν η Ζέτα Μακρυπούλια στο The 2night show- Όλοι κοίταζαν τα πόδια της

Τις προηγούμενες μέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show και εμφανίστηκε με ένα μαύρο γυαλιστερό κολάν το οποίο προκάλεσε κανονικό πανικό, ενώ η αλήθεια είναι πως όλοι κοίταζαν τα υπέροχα πόδια της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει το δικό της ξεχωριστό στιλ και η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις της δεν περνούν σχεδόν ποτέ απαρατήρητες.

Αυτή τη φορά έκανε ένα στιλάτο total black look το οποίο σέταρε με ένα βινύλ παντελόνι κολάν και από πάνω φόρεσε μία διάφανη μπλούζα, ενώ ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με τα πιο must μαύρα πέδιλα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της.

Το μακιγιάζ της ήταν απλό ωστόσο επέλεξε να τονίσει τα χείλη της με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν, ενώ τις προηγούμενες μέρες φόρεσε και αυτό το εντυπωσιακό τζιν στην εκπομπή της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο The 2night show έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

“Το καλοκαίρι μετά την πανδημία ήταν διαφορετικό αλλά ήσυχο. Εγώ από το χειμώνα ξεκίνησα να κάνω διακοπές μόνη. Έχω κάποιους φίλους που τους αγαπώ, είναι φίλοι μου σταθεροί και περνάω πολλές ώρες μαζί τους και δεν μένω μόνη σχεδόν ποτέ. Δεν θέλω να φανταστείς ότι πάω κάπου και εξερευνώ το μέρος… Βρίσκω ένα ωραίο μέρος που θέλω να μείνω και απλά κάνω βόλτες με το αυτοκίνητο. Ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό”.

Σχετικά με το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ήταν ένα όνειρο ζωής: “Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το “Ρουκ Ζουκ”, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το “Ρουκ Ζουκ” είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου.

Επίσης μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική… Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο Ρουκ Ζουκ! Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι αν δεν λυθούν οι παίκτες η εκπομπή θα είναι στεγνή”.

Η Ζέτα αποκάλυψε, επίσης, ότι παρακολουθεί φανατικά τη σειρά Άγριες Μέλισσες ενώ, μιλώντας για ρόλους, εξομολογήθηκε ότι κάποτε την απέρριψαν λέγοντάς της ότι δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

«Κάποτε μου είχαν πει ότι δεν είμαι ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έτσι μου είχαν πει για έναν ρόλο κάποτε. Ήταν για ένα άλλο κανάλι αλλά για σίριαλ που παίζεται ακόμα. Θα ήμουν εγώ και ένας σύντροφος. Θα κάναμε ένα ζευγάρι. Ίσως αυτός που μου το είπε θεωρεί ότι βγαίνω πάντα έτσι έξω».

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και ο "Σταμάτης Μαυρούδης" από τις Άγριες Μέλισσες που αποκάλυψε το τέλος του στην σειρά!

Τι φόρεσε στο The 2night show η Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια The 2night show