Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε φρενίτιδα με το δερμάτινο παντελόνι της - Βες παρόμοιο στα Stradivarius

Μόνο με 19,99 €

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε φρενίτιδα με το δερμάτινο παντελόνι της - Βες παρόμοιο στα Stradivarius

Η Βίκυ Καγιά αγαπάει την μόδα και το αποδεικνύει καθημερινά. Σαν fashion expert επιλέγει ρούχα που της ταιριάζουν άψογα, όπως το μαύρο δερμάτινο παντελόνι που φόρεσε στην γυμνή φωτογράφιση του GNTM 3. Αν το λάτρεψες και εσύ, σου βρήκαμε παρόμοιο στα Stradivarius.

Η κριτής του ριάλιτι, γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στο σώμα της, στα χρώματα της και γενικά στο στιλ της και μπορεί να υποστηρίξει στο 100%, ότι και αν φορέσει.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο του GNTM 3 - δείτε εδώ όλα τα highlights - η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μαύρο δερμάτινο κολάν που της πήγαινε τέλεια.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στα καταστήματα ενδυμάτων σου βρήκαμε ένα παρόμοιο σαν αυτό παντελόνι, αν θέλεις να αντιγράψεις στο στιλ της.

Αυτό είναι το παρόμοιο μαύρο δερμάτινο παντελόνι των Stradivarius, σαν αυτό της Βίκυς Καγιά

Πρόκειται για το cropped παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο "αγκαλιάζει" άψογα τους γλουτούς και δείχνει τέλεια τα πόδια σου. Κοστίζει μόνο 19,99 € και θα γίνει το αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Βίκυ Καγιά δερμάτινο μαύρο παντελόνι Stradivarius

Αν βέβαια, δεν θέλεις να το συνδυάσεις σαν την Βίκυ Καγιά, μπορείς να βρεις πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, με ένα πουλοβεράκι και sneakers για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, αλλά και με ένα crop rop η t-shirt για το Φθινόπωρο, που μια έχει κρύο και μια ζέστη.

Να σημειώσουμε πως, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά λίγες ημέρες πριν στο κέντρο της Αθήνας με ένα συγκλονιστικό λευκό τζιν και η ομάδα τμας, εντόπισε παρόμοιο κομμάτι στα καταστήματα Zara μόνο με 20 ευρώ!