Με φόρεμα αξίας 260 ευρώ στο Still Standing η Μαρία Μπεκατώρου

Σου βρήκαμε ποιας εταιρίας είναι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με φόρεμα αξίας 260 ευρώ στο Still Standing η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε στο πλατό του Still Standing με ένα απίστευτο φόρεμα του οποίου η αξία είναι στα 260 € και ανήκει σε αγαπημένο κατάστημα ένδυσης.

Η παρουσιάστρια στην εκπομπή της επιλέγει ρούχα που ταιριάζουν στην σιλουέτα της, ενώ όλα τα κομμάτια που φοράει είναι σικάτα και ακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας.

Σε ένα από τα γυρίσματα λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε να φορέσει ένα μπλε μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή με ανοιχτό μπούστο. Έχει την ονομασία bandage και της πήγαινε άψογα.

Το συγκεκριμένο λοιπόν αυτό φόρεμα, κοστίζει 260 € και θα το βρεις στην εταιρία Serendipity.gr

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 260 € που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου στο Still Standing

Still Standing Μαρία Μπεκατώρου φόρεμα

Συναγερμός στον ΑΝΤ1 για την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing

Τι συμβαίνει με την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing;

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή της Έλα χαμογέλα για την τηλεοπτική σεζόν που έχει αρχίσει με τον ανταγωνισμό, αλλά και το Still Standing.

Η ίδια καθημερινά δίνει τη δική της μάχη στην απογευματινή ζώνη με το τηλεπαιχνίδι γνώσεων να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 για 4η χρονιά.

Τι συμβαίνει ωστόσο με το μέλλον του Still Standing θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Είναι η 4η χρονιά για το Still Standing και είναι ενδεικτική αν θα συνεχίσει ή όχι το παιχνίδι».

«Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό και υπάρχει κοινό μπορεί να γίνει» είπε η παρουσιάστρια για το YFSF, ωστόσο προς το παρόν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις, ενώ η ίδια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με το κανάλι γι’αυτό.

Δείτε ωστόσο ποιο είναι το μέλλον και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.