Με μίνι φούστα η Αθηνά Οικονομάκου - Αντί για καλσόν δεν φαντάζεστε τι έβαλε

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Με μίνι φούστα η Αθηνά Οικονομάκου - Αντί για καλσόν δεν φαντάζεστε τι έβαλε

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει πέσει κατακόρυφα, όμως, ίσως είναι λίγο νωρίς να φορέσεις καλσόν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά κορίτσια που δεν θέλουν να εγκλωβίζουν τα πόδια τους στα παντελόνια. Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς ούτε λεπτό τις mini φούστες, ακολούθησε το παράδειγμα της Αθηνάς Οικονομάκου.

Συνδύασε τη φούστα σου με ένα sneakers και πλεκτές κάλτσες που φτάνουν σχεδόν στη μέση της γάμπας. Οι κάλτσες, φέτος, είναι so hot right now.

Στην αγορά θα βρεις πολλά σχέδια, είτε pop, είτε γραμμικά, είτε φουτουριστικά για να μπορέσεις να τις συνδυάσεις με τα outfit σου. Μία καλή ιδέα είναι να φορέσεις και τις κάλτσες σου πάνω από το κολάν. Like a schoolgirl! Δείτε εδώ και το τεράστιο ξενοδοχείο στο οποίο έκανε τις διακοπές της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου!

Αθηνά οικονομάκου

Σαν παλάτι το δεύτερο "σπίτι" της Αθηνάς Οικονομάκου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το δεύτερο σπίτι της και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μικρό παλάτι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αγαπημένη ηθοποιός έχει ανεβάσει φωτογραφίες μέσα από το κατάστημά της, All Over. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και αντανακλά το στιλ που έχει τόσο η Αθηνά Οικονομάκου όσο και οι δύο συλλογές της.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι σαν παλάτι

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε πως ήρθαν στο κατάστημα οι νέες παραλαβές ωστόσο το μάτι μας έπεσε στον χώρο ο οποίος είναι διακοσμημένος με τα πιο γλαφυρά χρώματα και έναν πολυέλαιο που τραβάει σε κάθε περίπτωση την προσοχή.