Με φλοράλ φόρεμα 49,99 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη - Βόλτα χωρίς τον Ματεό Παντζόπουλο

Μοναδική εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φλοράλ φόρεμα 49,99 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη - Βόλτα χωρίς τον Ματεό Παντζόπουλο

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU, «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε μία βόλτα που πραγματοποίησε στην Αθήνα, χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο Ματέο Παντζόπουλο. Για την έξοδό της αυτή, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μοναδικό φλοράλ φόρεμα αξίας 49,99€.

Κάθε εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης και όχι άδικα αφού η παρουσιάστρια αποτελεί εδώ και χρόνο το νούμερο ένα πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης.

Μπορεί να έχουμε μπει για τα καλά στον Οκτώβριο και σε λίγες μέρες να ξεκινάει ο Νοέμβρης, ωστόσο ο καιρός δείχνει πως ακόμα είναι καλοκαίρι και έτσι η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να ντυθεί ανάλογα και να επιλέξει ένα φόρεμα αέρινο και καλοκαιρινό.

Αυτό είναι το φλοράλ φόρεμα 49,99€ που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στη βόλτα της χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη φλοράλ φόρεμα

Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με την κόρη της, στην οποία φοράει το συγκεκριμένο φόρεμα. Δείτε εδώ το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο!

Καταιγισμός σχολίων για την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Μια νέα φωτογραφία έκανε πριν από λίγες ώρες την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, τραβηγμένη μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια! Ο λόγος που πήρε άπειρα σχόλια είναι η... μικρή Μαρίνα φυσικά!

Για την ακρίβεια η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένη με την Μαρινούλα κι εκείνη σαν σωστή... μικρή κυρία φοράει ροζ γόβες!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει σπάσει ρεκόρ σε likes για τις ώρες που έχει ανέβει και τα σχόλια από κάτω έχουν πάρει φωτιά! Μάλιστα η Ελένη έκανε το δικό της γράφοντας:

"Διαβαζω τα μηνυματα σας και θελω ν απαντησω σε ολες αλλα δεν γινετε ... Με συγκινησατε , με κανατε να γελασω με αστεια περιστατικα , κυριως ομως μου αρεσε που ειχατε να μοιραστειτε κατι με ολες μας ! Σας ευχαριστω αληθινα !"

Δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στα Μελίσσια! Θα πάθετε πλάκα...