Όλα τα φλας της Ουάσιγκτον στην Σία Κοσιώνη - Με συγκλονιστικό ντύσιμο η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ

Άμα ξέρεις, ξέρεις...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλα τα φλας της Ουάσιγκτον στην Σία Κοσιώνη - Με συγκλονιστικό ντύσιμο η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και μεταφέρει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ τον παλμό των εκλογών! Ωστόσο, η εμφάνιση που έκανε στο δελτίο ήταν αν μη τι άλλο συγκλονιστική!

Φημίζεται για το γούστο της και την φινέτσα της. Είναι πάντα απλή και όμορφη, χωρίς υπερβολές. Αυτή την φορά η Σία Κοσιώνη προτίμησε ένα ανδρόγυνο look - είναι το αγαπημένο της άλλωστε. Ένα λευκό παντελόνι με ένα επίσης λευκό τοπ και ένα κοστούμι σκακιέρα ήταν αρκετό για εκείνη στην χθεσινή της εμφάνιση στο δελτίο του ΣΚΑΙ. Ελαφρύ μακιγιάζ και ίσιο μαλλί ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στην Ουάσιγκτον

Σία Κοσιώνη Ουάσιγνκτον

Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία από το ταξίδι της στην Ουάσιγκτον εχθές!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ όσον αφορά το δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη από Ουάσινγκτον

Την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη ζωντανά από την Ουάσιγκτον!

Η πιο κρίσιμη εκλογική αντιπαράθεση. Η μάχη Τραμπ-Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο λεπτό προς λεπτό στον ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, οι ανταποκριτές του ΣΚΑΪ και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού καταγράφουν τα κρίσιμα σημεία της εκλογικής αναμέτρησης.

Ζωντανά από την Ουάσιγκτον και με απευθείας συνδέσεις από τα επιτελεία Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων όλου του πλανήτη ο ΣΚΑΪ παρακολουθεί την πρωτοφανή εκλογική μάχη, εν μέσω κορωνοϊού.

Επίσης, έκτακτη εκπομπή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη 01.30 με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, καταγράφει την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό, με ειδικούς αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις, ενώ την Τετάρτη στις 21.00, αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο, ο Παύλος Τσίμας αποκωδικοποιεί με τους καλεσμένους του το αποτέλεσμα της κάλπης.

Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι αμερικανικές εκλογές στον ΣΚΑΪ.