Αθηνά Οικονομάκου: Βούτηξε στη θάλασσα με φόρεμα αξίας 220 ευρώ

Το απίστευτο στιγμιότυπο στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Βούτηξε στη θάλασσα με φόρεμα αξίας 220 ευρώ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία από το καλοκαίρι στην οποία φαίνεται να βουτάει στη θάλασσα στο Γύθειο, φορώντας ένα φόρεμα από τη συλλογή της που κοστίζει 220€!

Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να διαφημίζει μέσα από τα social media τα ρούχα από την επιτυχημένη συλλογή της.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να θυμηθεί λίγο τις καλοκαιρινές διακοπές της, κατά τις οποίες επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά της, το Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της.

Στο Instagram της λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από τη θάλασσα, στην οποία φοράει το φόρεμα - πουκάμισο, Amber, αξίας 220€. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας εδώ.

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 220€ με το οποίο βούτηξε στη θάλασσα η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

Εσείς θυμάστε τον πρώην της Αθηνάς Οικονομάκου; Δείτε τον εδώ!

Σούσουρο στο διαδίκτυο με τη φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου - Κοστίζει 120 ευρώ

Κανονικό σούσουρο έχει επικρατήσει εδώ και μερικές μέρες στο διαδίκτυο με τη φούστα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου. Πρόκειται για ακόμα ένα μοναδικό κομμάτι από τη συλλογή της, Project Soma, και κοστίζει 120 ευρώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πως έχει μεγάλη αδυναμία σε όλα τα ρούχα της συλλογής της και έτσι σε κάθε της εμφάνιση φοράει σύνολα από το Project Soma, τα οποία καταφέρνουν πάντα να τραβήξουν τα βλέμματα.

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε μία μίνι φούστα και όωπς μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή.

Αυτή είναι η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου που κοστίζει 120 ευρώ

Η Project SOMA Honey nut skirt κατασκευάζεται από 100% οικολογικό δέρμα με επένδυση μεταξένιας φόδρας. Κρουαζέ σχέδιο σε κοντό μήκος και ενσωματωμένη ζώνη

Όπως σου είπαμε, η φούστα αυτή κοστίζει 120€ και μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ. Πρόσεχε όμως γιατί είναι limited edition και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί. Δείτε εδώ και μία πανάκριβη τσάντα που κράτησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ANTI-QUARANTINE VIBES ???????????????? ______________________________________ #lockdown #season2 #keepgoing #keepcalm #betterdaysarecoming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις