Ζέτα Μακρυπούλια: Εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 με φόρεμα 162 ευρώ - "Σεισμός" στο πλατό

Εσείς θα το φορούσατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 με φόρεμα 162 ευρώ -

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και επιλέγει μοναδικά κομμάτια. Όπως το παρακάτω φόρεμα, το οποίο κοστίζει 162€. Περπάτησε με αυτό στο πλατό του ΑΝΤ1 και έγινε "σεισμός".

Τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ συνεχίζονται κανονικά παρόλο που η δεύτερη προβολή κόπηκε μετά από απόφαση του σταθμού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με την βοήθεια μάλιστα του στιλίστα της, πρόσφατα επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα από την εταιρία cristinabeautifullife.com. Κοστίζει 162€ και είναι πολύ αέρινο και μοναδικό.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι χοντροκομμένα πέδιλα και να κάνει να μαλλιά της πίσω, έτσι ώστε να φαίνεται το πάνω μέρος του φορέματος που είναι πολύχρωμο.

Το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες, καθώς έχει φαρδιά γραμμή και λάστιχο στη μέση του. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα.

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1 φόρεμα

Η Ζέτα Μακρυπούλια πλήρωσε 138 ευρώ για να βγει στο Ρουκ Ζουκ με αυτή την μπλούζα - Δείτε την

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί στο Ρουκ Ζουκ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μάλιστα, όπως ψάξαμε και βρήκαμε, πλήρωσε πρόσφατα 138€ για μια πολύ εντυπωσιακή μπλούζα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα, ενώ επιλέγει κυρίως φωτεινά χρώματα για τις καθημερινές εμφανίσεις στο τηλεπαιχνίδι, μιας και της πάνε πολύ.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει μια πολύχρωμη μπλούζα τύπου πουκάμισο με μακριά μανίκια και μικρό γιακά. Εμείς, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση μάθαμε πως είναι από την εταιρία cristinabeautifullife.com και κοστίζει 138€. Επίσης, και το σορτσάκι της είναι της ίδιας εταιρίας και η τιμή του κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Θα την βρεις εδώ.

Όσον αφορά ωστόσο το τηλεπαιχνίδι, η είδηση που έγινε γνωστή δεν είναι πολύ ευχάριστη.

Αυτή είναι η μπλούζα της Ζέτας Μακρυπούλια που κοστίζει 138 ευρώ

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ μπλούζα 138 ευρώ